Udgivet i 5 kommentarer

Kontordag i læder og grafisk print

Outfit 1

En update på min jobsituation og et outfit. Bare fordi man arbejder i en relativt konservativ branche, så kan man da godt lige skrue sig ned i en gang læder og grafisk print.

Jeg fik vist lige fortalt kort forleden, at min ansættelse hos EY snart udløber. Ganske kort fortalt, så var jeg heldig at få muligheden for at vende tilbage til EY, som jeg elskede at arbejde for, da jeg var der sidst. Denne gang i en tidsbegrænset ansættelse for at bistå fusionen mellem EY og KPMG. Nu lakker det mod enden, og jeg er parat til at finde noget nyt. Jeg vil rigtig gerne arbejde med content marketing, PR eller andet i den genre, og jeg bruger selvsagt lidt mere tid på LinkedIn for tiden end på at skrive blogindlæg. Bare rolig, jeg har masser af indlæg i ærmet, de kommer bare med lidt større mellemrum, end de plejer 🙂

I sidste uge skulle jeg lige prøve den grafisk prægede t-shirt fra BLACK SWAN til min lædernederdel fra H&M. Det blev til et ganske fint sæt, synes jeg, og selvom jeg nok lige grænser mig op af aldersbarrieren for korte læder skirts, så slap jeg sgu okay fra det – synes  du ikke?? (Her må man være ganske ærlig).

Outfit
Outfit 9
Outfit 8
Outfit 6
Outfit 5

Nederdelen er fra H&M (gammel) // Tee fra BLACK SWAN (bestil den hos mig her) // Sko fra Mango // Cardigan fra BLACK SWAN 

Lædernederdelen fås vist ikke længere, men jeg har fundet et par alternativer frem til jer her og her til budgetvenlige priser, og her og her, hvis du vil gå all-in!

For de af jer, som vil se mere fra BLACK SWAN, så har jeg lige opdateret Prøverummet med de styles, som er KRITISK LAV i lagerbeholdning. De af jer som er ligeglade, kan blot undlade at klikke på linket og i stedet glæde jer til morgendagens indlæg. Jeg har nemlig noget særdeles skønt og inspirerende i ærmet – med en kunsterisk vinkel tilsat. Glæd jer, det er anderledes!

English recap: Last week I just wanted to try on this graphic t-shirt from BLACK SWAN together with my leather skirt from H&M. Also I am in the search of a new job, since my temp position is about to end very soon. 

…………………………………….

LINKS:
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest
Indlægget indeholder adlinks – læs min reklamepolitik her

Se flere outfit og style billeder her
Gå til Prøverummet her
Min LinkedIn Profil kan du se her

Outfit 12
Outfit 4
Outfit 2

5 tanker om “Kontordag i læder og grafisk print

  1. Lille tip – jeg fandt et par stavefejl i det første paragraf i din korte beskrivelse på linkedin, de skriver læser i stedet for løser og så er der stavefejl i samarbejde.

    1. Tak! Hader den ordbog men det skulle være fikset nu – tak fordi du siger det i stedet for bare at hoppe videre

  2. Du ser pragtfuld ud og nederdelen er overhovedet ikke for kort.. ville elske at købe cardiganen men alle penge bliver BRUGT PÅ PROJEKT BØRNEVÆRELSER ;0)

    1. Cardiganen er faktisk/desværre også aldeles umulig at få fingrene i med mindre man kan bruge en L eller XL – og så er det jo fabelagtigt at bruge tid og penge på børneværelser 🙂

  3. […] har købt et par sorte sko!! Jep, et par sorte ballerinaer, som jeg viste i dette indlæg – og nej, indlægget her skal faktisk ikke handle om sko eller tøj, men derimod om top […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.