Udgivet i 9 kommentarer

Nordisk, moderne og budgetvenlig indretning

Stilleben Lyngby vase budget nordisk indretning 1

Jeg starter lige med en snak om jeres kommentarer og generelt om sociale medier, men i virkeligheden handler det i dag om budgetvenlig indretning på skrivebordet.

Aj hvor er det fedt at læse jeres kommentarer fra de seneste par dage, det liv det giver på bloggen er bare så hyggeligt, når nu man faktisk sidder og skriver til jer. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg savner de små hyggelige kommentarer, som jeg tidligere fik en masse af. Nu skal I ikke misforstå mig, for det er sgu ikke ynk, blot en erkendelse af at vores medieverden igen har taget en drejning – for mig foregår “samtalerne” med jer nu på Facebook eller Instagram, men jeg kan jo se på trafiktallene, at I er der endnu… altså ikke sådan på personniveau selvfølgelig, blot at her dumper mange forbi hver dag, hvilket jo er dejligt.

Selv får jeg heller ikke kommenteret meget hos andre bloggere, og jeg tænker ofte på, at det er synd. Jeg ved jo selv, at der lægges meget tid og umage i at skrive blogindlæg, så jeg ville virkelig ønske, at det var meget simplere at lægge en kommentar, hvor man har været på besøg, end det som er virkeligheden. Jeg får mit blog-læsningsfix på farten, typisk i en bus via bloglovin app´en… vi er altså aldrig rigtig blevet gode venner Bloglovin og jeg, og jeg kan kun meget sjældent få en kommentar til at vise sig ude hos den blogger, som jeg nu forsøger mig hos – så nu har jeg opgivet, prøver ikke engang, øv!

Nå, det er slet ikke det, jeg vil skrive om i dag, derimod noget helt andet, som også gør mig glad. På mit skrivebord har jeg lavet et fint lille hjørne, som både har praktiske kvaliteter og samtidig ser fint ud. Oven i købet er det total budgetvenligt, og det kan vi vel alle lide, ikke?

Stilleben Lyngby vase budget nordisk indretning 5
Stilleben Lyngby vase budget nordisk indretning 3

De fine krukker er fra et mærke, der hedder 2HAVE, som forhandles i blomsterhandlere og planteskoler. Jeg kan godt lide at skifte ud i min indretning, og derfor betyder det ret meget for mig, at jeg ikke altid køber dyre brands. De her har jeg fået af et par venner, men jeg faldt for dem, fordi de har den stringente og nordiske stil (i virkeligheden minder de vel lidt om Lyngbyvaserne, men så alligevel overhovedet ikke, fordi de jo er meget større og grove). Anyhow, jeg kan lide linjerne og synes de er geniale på mit skrivebord. Den høje gemmer på tape, pensler, linealer osv, mens jeg har sat en kaktus i den mindre matchende.

Stilleben Lyngby vase budget nordisk indretning 4
Stilleben Lyngby vase budget nordisk indretning 2
Stilleben Lyngby vase budget nordisk indretning 6

Den prikkede æske og To-Do-blokken er fra Kikki.k. Æsken var blot emballage til et penalhus, jeg har købt, men den er super fin og rummer små sedler, kvitteringer og post-it blokke her på skrivebordet. Stagen er gammel, faktisk en min mand har fået fra sit hjem (tror jeg), og den passer utrolig fint her på hjørnet – og matcher i øvrigt prikkerne på den rosa æske.

Husker du at kigge på blomsterhandlernes hylder, når du trænger til nye krukker eller river du dankortet hver gang?

9 tanker om “Nordisk, moderne og budgetvenlig indretning

 1. Måske et mærkeligt spørgsmål, men hvor har du købt de hjerteformede post its henne? De er så fine og lige til at blive glad i låget af. 😀

  1. Ha ha, det er så sjovt at hver gang jeg tror jeg har leveret svar på forhånd på det som I vil spørge om, så misser jeg alligevel noget – de er enten fra Tiger eller Søstrene Grene, men gamle så jeg kan simpelthen ikke huske det

 2. Er fast læser, men desværre én af dem som ofte glemmer, at lægge en kommentar.
  God weekend.

  1. Jamen gjorde du det jo nu og vi fik sagt Hej – måske oplever du, ligesom jeg, at det er lidt tidskrævende og vanskeligt

 3. Det ser så fint ud, og du ved jo, at jeg er vild med dit marmorbord! Go’ weekend til dig søde Dorte!

  1. I know, og tak skal du have. Håber du får en skøn weekend – må lige catche op andetsteds så jeg kan høre om alle jeres spændende planer. KNUS

 4. Jeg er vild med dit lille hjørne Dorte – så hyggeligt 🙂 God weekend til dig og dine xx

  1. Tak Anya, og hvor hyggeligt at høre fra dig. Du er god til at lægge kommentarer, har du et trick eller bruger du ikke bloglovin? 🙂

 5. […] følgesvend, som sørger for den gode stemning selvfølgelig med hjælp fra Spotify. Potterne fra 2 have er jeg stadig vild med – synes det er skønt at have kaktussen at  kigge på, men den store […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.