Udgivet i 3 kommentarer

Pudderfarvet indretning og påklædning

Lækre pudderfarvede fristelser, det er hvad jeg deler med jer i dag – såvel indretning som påklædning. Jeg har nemlig ladet en ny skammel flytte ind, og er samtidig selv flyttet ind i pudderfarvede loafers.

Husker I #rosahjem på Instagram? Måske vi skal have gang i hashtagget igen… i hvert fald har jeg da fortsat detaljer så rigeligt herhjemme, som matcher tagget. Det kunne være en fest, hvis I vil lege med endnu engang – tænk al den fine rosa inspiration, vi kan sive til hinanden den vej.

Nude indretning og glæder Nude_nelliker_indretning og glæder

Jeg har netop shippet de endegyldigt sidste grafittipuder afsted til et nyt hjem. Det nærmer sig hastigt med webshoplukningen, og jeg må tilstå, jeg glæder mig. Plakater og eventuelt restlager af cuttingboards smider jeg nok på etsy.com, men har ikke helt besluttet mig for det. Du kan gå til shoppen her og se, hvad jeg har tilbage på hylderne.

Skammel_nude indretningNude_loafers ZaraIMG_4423.JPG

På BLACK SWAN FASHIONS hjemmeside klikkede jeg lidt udsalgsvarer hjem for nylig – både de brændte bukser, som I så i dette indlæg, men også colorblock-kjolen, som her ligger og hygger sig på skamlen.

IMG_4438.JPG

Loafers fra Zara, som har vist sig at være en favoritinvestering – jeg har nærmest boet i skoene, siden jeg satte dem på foden på bloggerturen, og jeg tror faktisk, du stadig kan få fingrene i dem.

Skamlen er fra Lucie Kaas, et af deres nye lanceringer, som fås  i flere farver og jeg skal lige fortælle dig, hvad jeg mest elsker ved den: At den er malet med en gummiagtig maling, som gør den suuuper lækker og mat at berøre.

English recap: I love the dusty rose and nude colors – both in my wardrobe and in my interior. The stool is from danish Lucie Kaas and newly launched. The shoes are from Zara, I bought those in Spain and have lived in them ever since.

……………………………

LINKS & CREDITS:
Fotos af Dorte Bak
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Mere om skamlen fra Lucie Kaas her

 

 

 

3 tanker om “Pudderfarvet indretning og påklædning

  1. Jeg har I flere af dine indlæg lagt mærke til dit flotte tæppe ( det skoene står på). Kan du huske, hvor det er fra, for jeg har i flere år søgt med lys og lygte søgt efter et tilsvarende? Og tak for en super inspirerende blog! Hilsen Camilla

    1. Hej Camilla. tak for hilsen og pæne ord – både om blog og tæppe. Tæppet har vi købt med hjem fra en ferie i Egypten, og det er et ægte silkevævet tæppe. Det var virkelig et overvejelsekøb, men vi har simpelthen været så glade for det. Du kan sikkert finde silketæpper herhjemme også, men det kan nok bedst svare sig prismæssigt at købe et, når du er på ferie. Beklager at jeg ikke lige kan linke til et site 🙂 Nyd søndagen, kh. Dorte

      1. Tusind tak for dit svar Dorte. Jeg vil prøve at se, hvad der er muligt at opstøve herhjemme – og ellers må jeg jo væbne mig med tålmodighed til vi på et tidspunkt kommer på de kanter på ferie:-) kh Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.