0
Dame-halløj

Spar 20% på efterårsudsalg

Jeg har fundet et ultra fedt udsalg til jer – få 20% på hele ordren, hvis du bestiller 3 ting fra kampagnen “Epic style pic”. Elsker vi ikke rabatter, når det kommer til garderobeopgradering? Jo vi gør da.

Ups, jeg faldt lige over en masse lækre sager, endda i alle prisklasser, som kan klikkes hjem med hele 20% rabat. Beklager at skulle friste, men mon ikke der sidder en enkelt eller to derude, som skal have nye støvler til efteråret? Jeg er VILD med nummer 7…

Epic style pic_rabat

Adlinks: 1. Dipp Purse fra Malene Birger her // 2. Zip Heels fra NLY shoes her // 3. Kimono fra Club L Essentials her // 4. Vanessa Bruno jumpsuit her // 5. Læder nederdel fra River Island her //  6. Hat fra River Island her // 7. Kroko-boots fra NLY shoes her //  8. Joggers fra Notion 1.3 her //  9. Zio glitterbluse fra Malene Birger her //  10. Slip ins fra Selected Femme her // 11. Boots fra NLY shoes her //  12. Leosko fra Selected Femme her // 13. Skindhandsker fra Vero Moda her // 14. NLY wedge kneehigh her

Påtænker du at benytte dig af tilbudet, så gælder det kun fra 10/9 kl. 22.00 – 15/9 kl. 10.00. For at få  20% rabat på hele bestillingen skal du bestille mindst 3 Epic Style Picks. Se alle tilbudene her.

English recap: Just wanted to share a great discount with you alle – order minimum 3 styles from the Epic Style Pic campaign and get a 20% discount on your order.

………………………….

LINKS & CREDITS
Indlægget indeholder adlinks – læs min reklamepolitik her
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.