Udgivet i 5 kommentarer

Thailand og Singapore // Om at rejse med børn

Rejse med børn_Thailand Singapore_tips

Det med at rejse på ferie til den anden side af jorden med 2 børn i bagagen, det kræver lidt forberedelse. I dag er der billedspam fra vores ferie i Thailand og Singapore, men jeg fortæller også lidt om, hvordan vores tur var planlagt og fungerede i praksis. 

Jeg har endelig fået samlet og gennemgået vores billeder fra ferien i Thailand og Singapore, og jeg vil rigtig gerne dele lidt af det smukke med jer. Jeg forelsker mig altid i en masse detaljer, pynt og farver, når vi er på rejser, så jeg har temmelig mange billeder i kassen, som skal sorteres. Her er lidt ukronologisk billedespam til jer.

Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
billede 1
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips
Rejse med børn_Thailand Singapore_tips

Vores ferie kort fortalt
Vi fløj til Bangkok, hvor vi blev tre nætter. Det tager ca 11 timer at flyve fra København til Bangkok, og vi havde valgt den sene afgang, således vi først skulle flyve kl. 22. Det betød at vi kunne lette og ganske kort tid efter alle fire falde i søvn – det gik som smurt og flyveturen føltes på ingen måde lang. I Bangkok boede vi på Anantara (link følger nederste i indlægget) ved floden, og det var et godt valg – det store resort var fantastisk fra ende til anden med stor smuk pool, rolige og luksuriøse rammer og adskillige restauranter at vælge mellem – perfekt ramme for en børnefamilie. Vi var i Bangkok tre dage primært for at komme ned i tempo, få vores døgnrytme på plads og bare nyde, så der var faktisk ikke de store turistudskejelser på programmet, kun med undtagelse af en sejltur på floden.

Næste stop var Singapore, hvor vi boede hos gode venner, som har bosat sig derude for en længere årrække. Det var ufattelig dejligt at tage del i deres virkelighed, og jeg nød især, at jeg kunne se nogle andre hjørner af Singapore denne gang, fremfor alle turist attraktionerne. Der var nogle klare favoritter iblandt, og jeg blev blandt andet virkelig begejstret for Haji Lane, som bød på spændende butikker a la Vesterbro. Desuden en vintagebutik i Milenia Walk, som hedder Dejavue Vintage, hvor jeg faldt pladask for en latterligt smuk vintage designerrobe, som jeg ikke engang kunne komme i nærheden af at have råd til. Og så var der Tiffanys i Tanglin Shoppingmall… her var der gevinst, og hjem kom to Diane von Fürstenberg modeller, som jeg fik for for en slik. Butikken fungerer vist som et slags outlet og jeg fandt både Dolce Gabbana, Chloé og masser af DVF. Er du i Singapore, så slå et smut forbi – måske du også er heldig.

Outfit_Diane Von Fürstenberg 2
Outfit_Diane Von Fürstenberg 3

Yes, jeg ved godt, det er de ringeste outfitbilleder, men jeg har ikke lige kunne mande mig op til at arrangere noget bedre, og I er så mange, som har spurgt til den.

Tilbage i Thailand gik turen med chauffør til Hua Hin. Det tager omkring 3 timer at køre fra Bangkok og det foretrak vi fremfor endnu en flyvetur. Her boede vi på Centara, som også er et lækkert og STORT resort lige ned ned til vandet. Stranden er ikke noget særligt, men til gengæld var der 4 store poolområder at vælge mellem, så vi kunne bare shoppe lidt rundt efter humør. Vi var super heldige og blev opgraderede, så vi endte med at få en privat villa med egen pool – en sand redning, skulle det vise sig. Pigerne er nemlig ikke super gode i varmen, så de dage, hvor det ikke var lidt overskyet, ville de faktisk hellere lege inde i aircon´en og imens kunne Morten og jeg så sole og bade. Win win!

Mange spørger os til regnen. Det ER regntid i Thailand i juli, og man kan aldrig vide sig sikker. Det er imidlertid vores erfaring, at regntiden er en fantastisk periode at rejse i. Dels er klimaet mere tåleligt – de lette skyer for solen er lige nok til, at man faktisk holder ud at opholde sig ude en hel dag, og man får stadig farve – dels kommer regnen ikke hver dag og typisk enten om natten eller som kortvarige voldsomme regnskyl, hvor temperaturen stadig er dejlig lun. Vi har rejst i samme periode ad flere omgange og er aldrig blevet skuffet.

PS. Skide sjov danskerting med farven… er du ikke blevet brun, har ferien jo nærmest været dårlig, ikk?!

Man behøver ikke rejse til Asien for at få regn, det fås tilsyneladende også i Italien. Er der nogle af jer, som blev udsat for det?

5 tanker om “Thailand og Singapore // Om at rejse med børn

  1. Foooork ja regn i Italien 🙁 Vi var på vores første udenlandsrejse i 6 år!! Uge 30 i Italien….overskyet med regn og kunne på de sociale medier kun læse om overdrevent godt vejr i lille Danmark HULK

    1. Neeej stakkels jer!! Det er jo lige præcis det man frygter allermest… tog I hjem før tid så?

  2. Så lækre billeder du har skudt.. Og den er altså lækker den blå sag :0)
    Altså vi har også været i Thailand i vinterperioden og der kom også regn. Vi var 3 uger i Italien 27-28-29 og havde noget mere regn end vi har haft de sidste 3 år dernede men pyt, det er ferie og en dvd og kortspil kunne klare det :0) Der kom dog meget mere regn efter vi tog hjem..

    1. Det er jo den rette indstilling Katja – jeg er bestemt ikke god til at tolerere regn i mine ferier, slet ikke på dansk grund, hvor det bliver ruskende og koldt så snart regnen melder sig 🙂

  3. […] Vil du læse om vores ferie og planlægningen af den, så se mere her […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.