Ugen, der gik og noget om tøj

Endnu en travl uge går på hæld, så i dag får I et par ekstra ord på ugen der gik på Instagram.

I går var vi til fest med Hollywoodtema. Det var så fedt at have tiden sammen som par, gøre os lækre og danse og sludre med vores gode venner, som vi ser alt for sjældent.

Jeg havde lånt en kjole af min tøjpusher og følte mig super tilpas hele aftenen. I øvrigt var jeg hoppet i et af mine bedste loppefund til dato, et par vintage slangeskindsstiletter som er noget så skønne. Jeg må lige vise jer dem en anden dag for antallet af drinks har lige sat mit tempo i bund i dag.

I ugens løb fik jeg holdt mine første BLACK SWAN events og det gik heldigvis rigtig godt. I aften holder jeg endnu et lille casual åbent hus med tøjet i fokus. Til de af jer som er nysgerrige har jeg oprettet en side med et virtuelt prøverum, hvor de af jer som har interessen kan følge lidt med, men hvor jeg undgår at “forstyrre” alle, som helst vil være fri Smart ikk?! Kig ind i prøverummet her.

IMG_4215.JPG

Jeg gjorde i ugens løb også et par gode loppefund, to tallerkener med antikt mønster og en lækker kanvasholder, som jeg lige skal finde en god plads til. Der er blevet tyndet godt ud i mit varelager, så nu er der kun 3 blå grafittipuder tilbage, hvorefter det er helt slut. Jeg har sat prisen ned til 350 inkl. forsendelse, hvis man vælger Swipbox. Gå til shoppen her eller send mig en mail på hello@dortebak.dk.

English recap: Just a quick hello from this very busy lady. Hope you enjoyed the weekend and I look forward to bring more content on sustainability and interior the upcoming week.

 

Follow:
Share:

2 Comments

  1. Christine Riis Paulsen
    7. september 2014 / 20:55

    Hidtil smukkeste billede af dig – virkelig godt 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.