0
Bolig inspiration

Unik indretning med kunst

Det her er simpelthen fantastisk – det MÅ I simpelthen dykke ned i sammen med mig. Jeg bliver blød som karamel inden i, når jeg kigger på det, og selvom det er modigt, kunne jeg rent faktisk godt se det gulv for mig.

Jeg elsker unikke løsninger, og da jeg i lyntempo susede gennem Design Trades haller for nogle uger siden, tabte jeg mit hjerte til Snedker Studio. Det er indrammede værker og overflader, som behandles til unikke kunstværker.

Brandet er dansk, ja faktisk Københavnsk, og bag det arbejder dygtige Pernille Snedker Hansen ved at udfordre vores gængse måde at anskue overflader og strukterer på. Hun kommer med en baggrund som tekstil designer fra Designskolen i Kolding, og det synes jeg faktisk man fornemmer i hendes arbejde. Det virker næsten stofligt, selvom her er tale om træ og papir.

Snedkerstudio 9 og 10Snedkerstudio 7 Snedkerstudio 5 og 6Snedkerstudio 1Snedkerstudio 11Snedkerstudio 3Snedkerstudio 8

Jeg ved godt, det er autreret i forhold til den gængse indretning, men rent faktisk fremstår det jo æstetisk, nedtonet og visuelt roligt, og jeg støtter så meget op om hele projektet her, at jeg håber, I alle vil bestille et marmoreret plankegulv.

Jeg får ikke min mand med på den, det ved jeg med sikkerhed, han er jo dybt konservativ, når det kommer til stykket, men måske vi kunne mødes på midten og investere i en indrammet version, som også er unik, håndlavet og fantastisk smuk.

English recap: This work is so exciting and made by danish Pernille Snedker Hansen. She works in a handmade unique process to applicate marbelous expressions onto paper and wood. I LOVE the floors but my husband would never ever go for it, which is why I will only allow my self to dream of one of the framed beauties.

……………………………….

LINKS & CREDITS:
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

All photos borrowed from Snedker Studio here

Du kunne også være interesseret i

5 Kommentarer

 • Reply
  Annette Aarre Dalsgaard
  17. september 2014 kl 14:23

  uhh det er fedt…kunne se SÅ godt ud til en ellers minimalistisk stil

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   17. september 2014 kl 17:18

   Jahhhh en lidelsesfælle – men det tolker også krav – det dur ikke med børnenes legetøj, antikke møbler eller “proppet” indretning vel?

 • Reply
  annemette1
  17. september 2014 kl 23:26

  Når du siger indrammet, kommer jeg til at tænke på det som et afgrænset stykke af gulvet – lidt som et tæppe… Ej det vil ikke fungere. Det giver en dum forhøjning, som man bare vil falde over. Spændende at lege med gulvfarven på den måde. Jeg er nok lige så konservativ som din mand, så jeg ville ikke turde 🙂

 • Reply
  kamillaruus - fede malerier
  19. december 2014 kl 10:20

  Virkelige fede kunstværker. Jeg tror ikke, at det kunstneriske gulv vil matche vores familieliv med tre livlige drenge 🙂

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   26. december 2014 kl 19:42

   Ha ha, nej, hvis man er følsom omkring det, men på den anden side kan det jo ligefrem være, at det camouflerer nogle af skrammerne? 🙂

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.