Udgivet i 2 kommentarer

5 fede aktiviteter for børn i København

Efterår er lig med kulturelle aktiviteter med børn og jeg har samlet nogle favoritter til jer, som bor i København.

Denne weekend bliver vi hjemme, for vi har beriget vores familie med to små liv – et par lodne, stribede og kælne killinger. Men skulle vi have været på farten, så er der flere ting på min liste over aktiviteter, som er fede at lave med børnene, og jeg tænkte, jeg jo lige kunne dele dem med jer.

Aktiviteter for børn_københavn

Experimentarium for børn i alle aldre. Vi har haft det på vores to-do i alt for lang tid, men har det endnu til gode. Jeg vil anse dette som en reminder til mig selv. Du kan læse mere om det nye Experimentarium her

Skærmbillede 2014-09-26 15.39.31

Når du alligevel er på Experimentarium, så kombiner det for Guds skyld med Copenhagen Street Food på Papirøen. Masser af lækker mad til gode priser og stemningen er helt i top! Læs mere om det (og vær klar til at blive særdeles fristet) her

Skærmbillede 2014-09-26 15.41.40

Vi var for nylig på Cinemateket. Vi startede med brunch derinde, som dog var alt for dyr, men børnebiffen var et hit. Det er korte film med humor og børnene var total glade. Du kan læse om Cinematekets børnebio her

Skærmbillede 2014-09-26 15.35.34

Højest på min to-do lige nu er helt klart en tur til Louisianne. Olafur Eliassons “River Bed” skulle være børnevenlig og så har de på Louisianne i øvrigt et super børneværksted med kreativitet en masse. Se mere på Louisiannas website her

Skærmbillede 2014-09-26 15.38.27

Statens Museum for Kunst har adskillige aktiviteter i børnehøjde, hvilket jeg synes er et særdeles godt træk. Omvisninger for de lidt større og et kreativt værksted for de små. Det er svært ikke at være begejstret for de muligheder. Læs mere her

Skærmbillede 2014-09-26 15.42.34

Jeg håber, I har lyst til at dele jeres favoritaktiviteter med mig, hvis I har nogle – jeg kan jo altid opdatere indlægget her 🙂

Jeg kommer nok til at smide billeder op af mine små lodne venner, er I indstillede på det mon?

PS. Jeg har opdateret Prøverummet med nye outfitbilleder og datoer her.

English recap: I felt like sharing some great Copenhagen based activities to do with kids and these are either my favorites or on my to-do list. This weekend we will be staying home though since we´re expanding the family with to furry friends, two kittens are moving in.

2 tanker om “5 fede aktiviteter for børn i København

  1. […] Lave noget kulturelt med familien – måske en af disse aktiviteter […]

  2. […] En tur i Eksperimentarium med pigerne og Morten – det står på min liste over aktiviteter med børn, som jeg gerne vil, så selvfølgelig skal der sættes et […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.