Udgivet i Skriv en kommentar

Onsdagsønsker // Efterårsmode

Det er tid til endnu en omgang Onsdagsønsker og denne uge har jeg især drømt om lækre efterårs styles. Efteråret er lig med varme, hygge og praktiske løsninger, men jeg vover pelsen og slutter indlægget af med en enkelt style, som hverken er praktisk eller varm, men blot smuk med smuk på.

Indrømmet; jeg har nok overset rullekraven lidt, når jeg som BLACK SWAN konsulent har været ude, men da jeg så danske blogger, Nana, i den lækre uldmixede sag, fik jeg pludselig øjnene op for, hvor skøn en basisbluse den egentlig er. Hvis du, ligesom jeg ikke har de høje tanker om rullekraver, så klik forbi linket under billedet og se alle hendes billeder. Det vil med sikkerhed få dig på andre tanker.

ONSDAGSØNSKER_rullekrave// Foto via Chic Lightning – rullekrave fra Black Swan // // Lang cardigan med høj hals fra Esprit Collection her // 
Jeg er vild med den bordeauxfarvede strik fra Marc O´Polo her //

Og så smider jeg lige en bombe, for jeg har skelet til denne silkeskønne smuksak i lang tid og netop opdaget, at den er nedsat til 879,- kr fra en pris på 2199,- kr (udsolgt). Jeg tror, jeg dør langsomt (mest fordi jeg slet ikke har pengene på kontoen til at klikke den hjem, hvilket bare er så typisk mig, når ting endelig ryger på udsalg).

 

Efterårsmode Onsdagsønsker Whiite Silke kjole udsalgHvad tilbringer du mon onsdagen med, og glæder du dig ikke også allerede til den kommende weekend? Sådan har jeg det hver onsdag, at jeg allerede synes, ugen går på hæld… du kender det måske?

English recap: This weeks version of “Wednesday Wishes” comes with a fall inspired focus on roller necks – do you love them or hate it? It always seems as if it either hate or love.

……………………………..

LINKS & CREDITS
Photos via Chic Lightning, Boozt, BLACK SWAN FASHION and Whiite
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest
Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Flere indlæg med inspirationscollager her
Flere indlæg med mode og stil her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.