Udgivet i 5 kommentarer

Heldige børn, sund mad og sort uheld

Om at være træt (af tingene), have heldige børn, gribe mulighederne og lukke døre. Og om at have det godt.

Oktober er i fuld gang og I husker måske min liste fra forleden? Jeg er allerede foran, skal jeg da lige fortælle jer… jeg sprang ud i det allerede torsdag og skar sukkeret væk (sådan næsten). Det var et par hårde dage at komme igennem, men heldigvis har jeg en virkelig fantastisk chef, som på dag 2 vartede mig op med stevia lakridser og en særdeles lækker eftermiddagssnack, som jeg vil vise og fortælle jer om i et andet indlæg. Hvor heldig er jeg lige?

Mine børn er også heldige, for ud over at have fået to nye lodne bedstevenner, så har de dælme også lige fået prinsessegarderoben opgraderet af Pomp de Lux. Er de glade? JA. Opfører de sig eksemplarisk af den grund? NEJ.

Børnemode_Pomp de lux 3 Danske grøntsager 8

Vi har været på date, manden og jeg, entreen har gennemgået en effektiv forbedring, kyllingesuppen indtages i morgen, lavet med dejlige danske grøntsager, ligesom rodfrugtsalaten her med feta.

Mit skrivebord er endelig blevet færdigt. Nu mangler jeg bare at justere indretningen omkring det. Bl.a. overvejer jeg om væggen skal have en farve – måske en af de fine prøver, som Sadolin har bedt mig lege lidt med. I hvert fald skal jeg lave små projekter med de fine støvede farver, og det skal I nok få mere at se til på et senere tidspunkt.

Sadolin 2

Hvad er det så med træthed, spørger du måske? Jo, jeg er træt, hele tiden – jeg tror egentlig bare jeg er glad og udmattet, fordi der sker så meget omkring mig – gode ting, som jeg gerne vil. Jeg afslutter min projektansættelse denne måned, som jeg har været så glad og taknemmelig for. Selvsagt vil jeg slutte det ordentligt af, men kombinationen af også at søge nyt, starte nyt (BLACK SWAN) og stadig opretholde kadencen her på bloggen og tilhørende mailboks. Ja det siger vel sig selv, hvorfor jeg er træt.

Hvorfor er jeg så træt af det? Jo, jeg er træt af børn, der er sure, grænsesøgende og utaknemmelige og jeg er træt af en blog, som jeg teknisk ikke kan blive gode venner med. Jeg har købt et nyt tema, så jeg håber, at jeg den kommende tid kan få rammerne til at fungere understøttet af de tilpasninger, som jeg længes efter. Jeg ved ikke, om I kommer til at mærke til det, men nu er I advaret om, at her kan blive lidt rodet fra tid til anden. Jeg tror punktummet satte sig selv i går, da mit indlæg bare forsvandt! Jeg havde skrevet et rigtig dejligt indlæg (synes jeg selv), men da jeg skulle udgive det i går morges, var det pist borte – no where to be found?! Arhmen altså, behøver jeg fortælle jer, hvor ærgerlig jeg var?

Hvor er du mon på skalaen for tiden, er det efterårets mørke og vinde, der vælter os om kuld nu eller? 

English recap: I have such great times at the moment, but I am also very tired. Right now I try to focus on good healthy lifestyle, finding inner peace and hoping that my two 4 year olds are in good spirits (boy they can yell and moke). 

……………………………..

LINKS & CREDITS:
Fotos af Dorte Bak
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Pomp de Lux børnetøj her
Sadolins nye farver her
Mere om vores familieliv kan du læse om her

5 tanker om “Heldige børn, sund mad og sort uheld

  1. Jeg er kommet godt i gang med mit bachelorprojekt i laboratoriet om fosterudvikling, som jeg synes er vildt spændende! Min kæreste og jeg har det fantastisk, og livet er generelt godt ved mig. Men jeg er også meget træt i øjeblikket 🙂 mange nye ting og overvejelser er nok forklaringen

    1. Hej Trine. Det lyder da som om, du har bogen helt fyldt op med spændende ting og så er det sikkert for dig også, nødvendigt med restitution 🙂 Håber du får en hyggelig dag, kh. Dorte

  2. Kender det kun alt for godt… Er selvstændig på 2 måned og kan nærmest ikke følge med (dejligt) Bortset fra at oktober er den måned, hvor man som blogger også render til flest arrangementer, så træt træt træt + en omgang mellemørsbetændelse, suk!
    /Anja

    1. Ja der er et par travle sæsoner, jeg synes nu det strækker sig over august og helt hen i oktober, og så starter det j oigen i slut januar 🙂 God bedring, avs for en mellemøresbetændelse – det lyder slemt 🙁

  3. […] værdi, men søvn er en sjov størrelse, som ikke altid er lige nem at greje. Som jeg også skrev i dette indlæg, så er jeg træt for tiden, så især nu har jeg fokus på søvn – den gode søvn og den […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.