Udgivet i 2 kommentarer

Københavnsk efterårssmukhed og jobsøgning

Om efterårssmukhed i København, jobsøgning og drømme.

Forleden aften lyste mit hjem op som guld. Jeg stod midt i oprydningen, pigerne var lige faldet i søvn og Morten var ude og lege dreng med sine drenge. Den vildeste himmel var i brand og kastede flammeskær ind i mine stuer, og jeg greb kameraet og svævede ud på gaden, hvor jeg mødte alle mine naboer. Det var en af de der gange, hvor alle tænkte det samme på samme tid, og vi alle stod som saltstøtter med næsen i sky og med en huslængde mellem os – alle var tavse og jeg selv blev helt let om hjertet, fordi den voldsomme kontinuerlige regn endelig var hørt op og vi nu fik denne gave. Ja, beklager poesien, men hold shit manner, jeg var rørt helt ind i knoglemarven.

København efterår og jobsøgning København efterår og jobsøgning

Efteråret viser sig heldigvis også fra sin smukke side, og morgenen efter så himlen igen fin ud, da pigerne og jeg gik til børnehaven.

København efterår og jobsøgning København efterår og jobsøgning Milk Copenhagen København efterår og jobsøgning Milk Copenhagen // Freja i leopard nederdel fra Milk Cooenhagen, strømpebukser fra Pomp de Lux, gammel og alt for lille fleece fra H&M og termostøvler fra Føtex //
Anna i bluse og økotex leggins fra Milk Copenhagen, jakke fra Pomp de Lux og termostøvler fra Føtex //

Jeg elsker vores morgen gå-tur og at se mine Amagergader med plads til alle slags mennesker. Det er nok det, jeg allermest holder sf ved at bo på Amager; diversiteten. Her bor både kontanthjælpsmodtageren, bodegagængeren, bankdirektøren og kunstneren side om side og huse og gader er alle forskellige.

København efterår og jobsøgningKøbenhavn efterår og jobsøgningKøbenhavn efterår og jobsøgningKøbenhavn efterår og jobsøgningKøbenhavn efterår og jobsøgning København efterår og jobsøgning

Selv kommer jeg lidt omkring, for jeg går til jobsamtaler, hvilket er super spændende. Jeg håber, det helt rigtige job lander snart, for jeg er parat til at gøre en forskel for den rette arbejdsplads – ja jeg glæder mig endda. Når jeg går rundt fra en destination til en anden, så husker jeg at snuppe kameraet med, så jeg kan indkapsle de gode glimt fra min vej. Alle billeder er fra Amager, de sidste fra dejlige Christianshavn.

Mange af jer har allerede delt jeres efterårsberetninger for at være med i min give away men jeg håber, i er flere som vil være med … Det er drøn hyggeligt at læse med nemlig, og præmien er da også ret lækker. Se mere her.

Jeg ved ikke så meget om dig, der læser med, men vil så gerne. Hvor i verden bor du ,og hvad holder du mest af ved din by?

English recap: I love fall and especially if it´s not raining. I have been walking around in the city with my camera and felt like sharing some of the Copenhagen fall. Hope you enjoyed.

……………………………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

2 tanker om “Københavnsk efterårssmukhed og jobsøgning

 1. Hej

  Du ville vide mere om dine læsere, jeg er en kvinde på 42 og bor i Kongerslev i Nordjylland, jeg er samboede med Eddi, vi har kendt hinanden i 20 år og været forlovet i 19, drømmen er et bryllup med de allernærmeste på en strand et varmt og dejligt sted, der skal bare lige kapital til det, vi når det nok 🙂 vi har sammen Mads på 12 og en dreng på gule plader, der er 21 og uddannet tømrer. Vi driver et landbrug (konventionelt) med 250 kh jord, vi havde for 2 år siden 5000 slagtesvin på stald, og producerede 13000 om året, men med faldende grisepriser og stigende foderpriser har vi nedlagt denne produktion og vi prøver at drive det videre kun med jord, men det er svært og vi ved ikke hvad fremtiden vil bringe. Jeg har fuldtids job som receptionist ved en stor virksomhed i Aalborg som producerer fundamenter til vindmølleenergien mv. Jeg begyndte at læse din blog for ca. 2 mdr. siden, kom tilfældigt forbi den og det der fangede mig var dine billeder og de farver du omgiver dig med, jeg er vild med dusch faver især rosa og det har jeg lige nu brugt i mit soveværelse som jeg blev inspireret af at lave om på, da jeg så dit soveværelse, vores ligner meget jeres. Jeg er ikke på facebook eller andre medier, jeg læser udelukkende blogs på min pc.

  Glæder mig til forsat at følge dig og din families liv og færden.

  Hilsen Lene 🙂

  1. Hej Lene.
   Hvor er du bare skøn med lidt info, tusind tak! Din kommentar var lige forsvundet mellem alle de andre til Give Away´en. Hvor lyder det bare vildt, at I har så store beslutninger at tage. Jeg håber, I lander et godt sted – uanset hvad det ender med – og i mellemtiden er jeg vildt beæret og glad for at høre, at du kan finde inspiration her hos mig. Rigtig dejlig aften til dig – kh. Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.