Udgivet i Skriv en kommentar

Hverdagslykke i retrospekt

Fik jeg nået alt det gode i oktober? Det kigger jeg på i dagens indlæg.

Husker du min oktober to do? Det er ikke fordi, jeg vil gøre det til en tradition at følge op her på bloggen, men på en eller anden måde, så var det her jo lige en kickstart, så en slags opfølgning laver jeg i dag, men også lidt fordi det har været en lidt fantastisk og næsten magisk måned, og jeg gerne lige vil mindes alt det dejlige.

Det har været en hektisk måned med mange events. Det er dejligt at få lov at kigge på de varer, som først rammer butikkerne om et halvt års tid, men det kan samtidig også være svært at finde tiden til at skrive blogindlæg og samtidig nå alle arrangementerne. Dvs. jeg tilsigter bestemt ikke at nå alle – det vil jo være umuligt, men der er også flere, som jeg gerne ville deltage i, men bare må fravælge. Det dejligste ved events er faktisk at hilse på de dejlige blogkollegaer, og i går var der spontant gensyn med nogle af de dejlige damer fra Tomatturen. Det var sgu skønt!

IMG_5098.JPG// De dejlige tomatdamer: Michala, Louise, Rikke og Charli //
IMG_5096.JPG

♥ Vi startede måneden med en tur i det Kgl. Teaters forestilling “Kom Bamse, så balletter vi”. Sikke et hit – vi åd den råt, høj som lav… ja faktisk, så tudede jeg mere eller mindre fra tæppet gik til det faldt. Jeg er den lidt grådlabile type, du ved, blink blink. Vi har talt meget om det siden, og jeg tror faktisk, vi skal have mere bevidsthed omkring teaterprogrammet fremover – der er en del mindre teaterstykker, som er egnede for børn, og som ikke er dyre at købe billet til.

♥ Lægge dato og invitere venner til advents-arrangement – tjek, og oven i hatten fik jeg også lige stablet et Halloween-arrangement på benene.

♥ I har det til gode endnu, men vi har fået gjort nogle gode forbedringer ved vores entre, ligesom jeg har fået sat nogle flueben i forhold til indretningen af mit home office. I må vente lidt endnu – jeg skal lige have taget nogle billeder først.

♥ Den iranske kyllingesuppe fik jeg også lavet, ligesom manden og jeg var på date, hvilket jeg bl.a. fortalte kort om i dette indlæg. Jeg eksperimenterer lidt i køkkenet for tiden, og vi smager os gennem adskillige versioner af en Spansk Omelet. Når jeg finder frem til den helt rette opskrift, så deler jeg den, for mums hvor er det bare en lækker tapas klassiker.

♥ Som jeg skrev forleden er jeg i gang med jobsøgningen, men kan ikke berette så meget endnu – hvis eller når noget falder på plads, får I det at høre.

Generelt har jeg opfyldt og brudt flere af punkterne fra min oktober To Do, nogle dage får jeg virkelig god søvn og kommer i seng kl. 22.00, andre skrider det helt ud, ligesom med sukkeret (don´t mention the war!). Jeg detoxede, overlevede og faldt i igen… virkelig dårlig stil, og jeg håber ikke, I er for mange, som lader jer inspirere af mig. Men nu skal jeg altså tage mig sammen, så er det sagt og skrevet endnu engang, sort på hvidt!

Hvordan gik det for dig og dine oktoberplaner – nåede du det, du ville? 

I dag er i øvrigt sidste chance, hvis du vil deltage i den kobberfarvede give away.

English recap: Just a lovely recap of some of the lovely things we did in october. 

………………………………………

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.