0
Dame-halløj

Om mode, kunst og inspiration

I dag handler det om mode – et univers fuldt af kunst, følelse og fine, feminine linjer. Om at føle sig genkendt, blive skuffet og om at blive i inspirationen. Whole9Yards er et tøjmærke, jeg forelskede mig i, da jeg var i Singapore.

For noget tid siden bloggede jeg om den inspiration, jeg sugede til mig, da vi var på ferie i Thailand og Singapore (her). Da jeg kiggede mig omkring i Singapore, faldt jeg pladask for et brand, Whole9Yards, som ikke alene var smukt tøj, men også definerede et univers, som jeg har lyst til at være i.

whole9yards Mode kunst inspiration

Der er for mig en helt særlig stemning omkring universet hos Whole9Yards, som på mange måde bringer mig tilbage til mine helt unge år. Dengang jeg var super sensitiv på ydersiden, såvel som inderst. I dag er jeg det nok kun indvendigt, men dengang var jeg på ingenmåde hverken pragmatiker eller realist. Jeg er født “drømmer”, det er i mit DNA, og først i mine meget voksne år, har jeg formået at finde en balance i at være tilstede i virkeligheden og stadig indsprøjte mig selv med mit eget univers – her hjælper bloggen mig også, kan jeg afsløre 🙂

Videoen her ligger på deres hjemmeside og er en skøn lille historie, som intet har med tøjet at gøre – til gengæld er det som om, de har kigget i min dagbog og genskabt mig for 15 år siden!

Tøjet er grafisk, feminint, detaljeret, kvalitetsorienteret og anderledes – det er “Dorte”.

whole9yards Mode kunst inspirationwhole9yards Mode kunst inspirationwhole9yards Mode kunst inspiration whole9yards Mode kunst inspirationwhole9yards Mode kunst inspirationwhole9yards Mode kunst inspirationwhole9yards Mode kunst inspirationwhole9yards Mode kunst inspirationwhole9yards Mode kunst inspiration

Desværre er størrelserne ikke “Dorte” – typisk! Jeg prøvede en buks i XL, og kunne end ikke lukke dem, til trods for at jeg er en gennemsnitligt størrelse 38(!!) Tristheden vil ingen ende tage, og det er faktisk derfor, jeg først nu skriver om mærket, for hver gang, jeg kigger på billederne, bliver jeg helt ærgerlig over, at jeg ikke kan begrave mig i de fine linjer.

Universet, budskaberne og udtrykket kan jeg til gengæld bruge og jeg finder gerne 9 gode grunde til at “feel good”.

Jeg skal til presseevent for at fejre en termokande i dag! Hvad skal du mon lave på en sådan regnvejrsdag?

……………………………….

LINKS & CREDITS:
Fotos via Whole9Yards
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Whole9Yards homepage here
Mere mode fra bloggen her

Du kunne også være interesseret i

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.