Udgivet i 9 kommentarer

Oktober // Things to do

Oktober er her, og den er velkommen med brændte farver, ild i pejsen og hyggelige aktiviteter med ungerne.

Nu hvor vi sådan rigtigt skriver efterår, så er jeg altså også kommet i stemning til tørklæder, brændte farver, soul food og kreative aktiviteter med børnene. Jeg er blevet rigtig sløv til at få gjort de ting, som jeg ellers lovede mig selv at gøre, når jeg ikke længere arbejder fuldtid, så nu har jeg besluttet at lave en liste over ting, jeg ønsker at gøre. Måske jeg når dem, måske kun nogle, men jeg vil lave den, printe den ud og huske mig selv på at gøre plads til de ting, jeg finder vigtige i mit liv – store som små.

1 Soveværelse ergonomisk hovedpude aupingEurowoman_by bak_2

Sådan! I oktober vil jeg gerne:

 1. Lave noget kulturelt med familien – måske en af disse aktiviteter
 2. Lægge dato og invitere venner til advents-arrangement
 3. Sætte ny knagerække op i vores entre og indrette den bedre
 4. Komme videre med indretningen af mit home office
 5. Lave og spise Iransk kyllingesuppe – måske også give jer opskriften, hvad siger I?
 6. På date med min desværre forsømte mand
 7. Opdatere mit CV og søge nyt job – eftersom mit nuværende kontrakt udløber 1. november
 8. Købe adventsgaver til pigerne weekend-pakkekalender i år
 9. Skære ned på sukkeret – shit manner, jeg LEVER jo af sukker for tiden!
 10. Få mere søvn, måske gå tidligt i seng og trække vejret dybt ned i maven, som jeg skrev om i dette indlæg

Griner lidt, der er visse punkter, som kun står der i håb om at jeg tager mig sammen – gæt selv hvilke 🙂 Hvis du ikke har været omkring indlægget fra i går eftermiddags, så håber jeg, du vil gøre det her – det handler bl.a. om medglæde, som jeg kan mærke bliver et vigtigt ord i mit ordforråd fremover, men der er også spækket med fantastiske tilbud til dig, som er modeinteresseret.

Hvad står der mon på din to do for den kommende tid? Mon nogen af jer skal holde efterårsferie lige om hjørnet? 

English recap: I love the fall, well when I´m ready for it that it, but I am actually ready now and log the thought of soups, fireplace, tea and cozy sweaters. 

……………………

LINKS & CREDITS:
Fotos af Dorte Bak
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

9 tanker om “Oktober // Things to do

 1. Er helt og aldeles med på den med sukkernedtrapningen 😉 Efter tre måneders træningspause og en begivenhedsrig sommerferie, er jeg klar til at gå efteråret i møde med en sundere kost/motionsrutine 🙂

  1. Håber det er lykkes dig med sukker-nedtrapningen? Jeg er ovre det værste og ved at finde mig gode rutiner – men lidt skal der jo være plads til trods alt 🙂 Kh Dorte

   1. Jeg trapper ned i små etaper, ellers rammes jeg af en voldsom hovedpine og træthed. Men netop af den årsag, er jeg motiveret til at gå i den rigtige retning. Og ja, som du siger, alt med måde 🙂

 2. Lyder som en rar liste 🙂 Jeg har faktisk udgivet nærmest samme indlæg på min blog i går 😉 Jeg er på barsel, så efterårsferie er heldigvis obligatorisk!

  1. Uha, du fik mig helt i stemning til at bage pølsehorn nu. Tak for kommentaren og rigtig god dag 🙂 Kh. Dorte

 3. hihi kunne have skrevet lignende liste 🙂 jeg læser jo PD i psykologi og skal aflevere opg her d. 10 oktober. jeg elsker og hader opg processen, om ikke andet glæder jeg min ihvert fald til at holde efterårsferie med den lille og den lange 🙂
  sukker gider jeg slet ikke kommentere på, men du kan regne mig med på den også 😉

  1. Uha, så er det jo lige oppe over. Måske man bare skal fortsætte på sukker indtil den er afleveret og så tage en kold tyrker et par dage efter – for der skal jo lige gøres plads til drinks også, ikk?! 😉 Pøj pøj med det sidste, kh. Dorte

 4. […] er i fuld gang og I husker måske min liste fra forleden? Jeg er allerede foran, skal jeg da lige fortælle jer… jeg sprang ud i det […]

 5. […] du min oktober to do? Det er ikke fordi, jeg vil gøre det til en tradition at følge op her på bloggen, men på en […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.