0
Uncategorized

Onsdagsønsker som frister

Onsdagsønskerne denne uge er en blandet landhandel af mad, smykker, beauty og indretning.

Lige for tiden har jeg mange projekter igang – i hvert fald i mit hoved. Jeg går og drømmer om ting, som ikke bliver realiseret lige foreløbig – f.eks. bruger jeg mange unødige kræfter på at tænke over de forbedringer vi kunne gøre i vores køkken og i vores badeværelse. Vi skal hverken lave nyt af det ene eller det andet, men de er begge essentielle rum, som jeg ikke er sådan helt vildt tilfreds med, så min hjerne går bare i tomgang. Jeg går og lægger op til en kosmetisk makeover af de to rum – jeg bilder mig ind, at hvis jeg shiner dem lidt op, så køber vi os tid og tolerance – er der mon nogen, der kender det?

Desuden skal jeg igang med det glutenfri bageri igen – jeg gik i stå, fordi jeg blev sur på de klistrede loppefrøskaller, men har også fundet færdigkøbte fornuftige alternativer. Det kan I læse mere detaljeret om her, hvis I lyster, men hvis ikke, så kan I bare springe videre til alt det fristende i indlægget her.

ONSDAGSØNSKER

Hvid mandelsmør og Sukrin melis her og her // Hvid mandelsmør er fantastisk til bagværk, men jeg brugte det også i pigernes grød, da de var helt små. Det er nærende og velsmagende. Sukrin har en melis, som jeg har til gode at prøve, men det står på min liste – er der nogle af jer, som har erfaring med det? Er det som flormelis??

Blonde BH med bryderryg her // Super til under toppe og kjoler, som har nedringet ryg eller andre “dybe” detaljer

♥ Bænk set her // Vi har jo ikke plads, og vores badeværelse er oldgammelt og ikke så kønt, men jeg kunne helt vildt godt tænke mig varme i gulvet og spafornemmelse, så en rustik bænk ville pynte helt fint i sådan et rum

Quilt Taske fra Milk Copenhagen her // Desværre udsolgt, sådan er det med populære items, men jeg ØNSKER mig den og håber, den dukker op på deres lager igen

Facial Oil fra Rudolph Care her // Århhh altså, mega dyr, men MEGA lækker ansigtsolie med acai, som min hud bare godt kunne tænke sig at suge det næste halve år… drømme, drømme, drømme

Øreringe i råt look her // De er virkelig fine, synes jeg og så er prisen også et plus!

Glaslampen Yoko fra Foscarini her // Jeg er fuldstændig fjollet med den skulpturelle og lette lampe, som også kommer i en flot lilla glasfarve. Det er virkelig et statement piece!

Nå, det var onsdagens ønsker herfra – jeg har ligget syg, men er endelig ved at være landet på benene igen, og sikke et held, for i aften skal jeg ud og hygge mig med tøjstativet fra Black Swan og en masse dejlige damer. Hvad står der på dit onsdagskema?

Der gik et eller andet galt med bloglovin i går, så fik du ikke indlægget med, kan du se det her

English recap: “Wednesday Wishes” this week is full of nothing and everything and very much reflects what goes on inside my head. 

……………………………..

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest
Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Flere indlæg med inspirationscollager her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.