Udgivet i 2 kommentarer

Onsdagsønsker // Soveværelset

Jeg tilstår! Jeg har vildt lyst til at gå shop-amok, at rive dankortet og give mit hjem og mig selv en total makeover. Det har jeg nu ikke råd til, så jeg drømmer i stedet om det – i dag er det soveværelset, som får en omgang.

Jeg har jo kredset om soveværelset her på det seneste, så jeg synes, det frister lidt at drømme om nogle supplementer i rummet (og til mig mig mig). Jeg har fundet lidt af alt det frem, som jeg nok ville skynde mig at klikke hjem, hvis der ikke var bund på min skatkiste. Måske nogle af jer andre i stedet kan tillade jer at shoppe, og så er der jo ingen grund til at jeg gemmer på godterne vel? Mmmm, jeg kan næsten mærke det, roen, som spreder sig i mit soveværelse – kender du det?

ONSDAGSØNSKER_sov i et smukt rum boligindretning soveværelseDuftlys fra Skandinavisk her // Le Sac Papier er smuk til opbevaring af småting her // Skøn og enkel pude fra Ferm Living nedsat med 40% her //
House Doctor tæppe til en virkelig god pris her // 
Wooden frames fra Ferm Living, jeg er vild med det koncept her // Lyskæde fra Ellos her //
Loftlampe fra Ellos, fedt retroudtryk, der begår sig smukt med nutidens nordiske indretningsstil her //
Top kvalitetssengetøj i lækker koksgrå,
Ægyptisk bomuld, stærkt nedsat her // Big Ledge hylde af Anne Linde her

Jeg har ikke indtryk af, at puden er blevet specielt populær, men jeg forstår det ikke. I min optik er det en af de finere puder, som Ferm Living har produceret, så at kunne få den med 40% på prisen, synes jeg er lidt af et scoop. Duftlysene fra Skandinavisk er et hit – jeg har selv “RO” stående herhjemme og ELSKER duften, som er diskret. Må jeg have lov at sige “hvad sker der for den fede lampe fra Ellos??”

ONSDAGSØNSKER_gå glad i seng mode

Femilet Lux shorts her // Smuk blondetop fra Day Birger et Mikkelsen, nedsat med 60% her // Klassisk flonnel natskjorte, som jeg aldrig bliver træt af
(min mand hader dog den slags) her // Silke kimono i klassisk marineblå her // Jeg elsker Tromborg og denne eye gel står på min ønskeseddel her //
Super lækre lemon caramels fra Summerbird her

De der citron karameller, dem har jeg smagt, og jeg siger bare med det samme – spiser du en, så spiser du dem alle, Shit de er gode!

Jeg har selvfølgelig plukket til en fuldent stemning efter min smag, men hvordan rammer jeg i forhold til din mon? Du kunne vel godt lige klare at hygge i nattøj med karameller, lækkerhed i ansigtet og duftlys, mens du læser i blade eller?

English recap: I love shopping, but since my wallet isn´t in the best of shapes at the moment I will have to dream about it. Why keep the dreams to myself when I can possibly tempt some of you guys to dive in? Hope you enjoy this post.

…………………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

 

Flere indlæg med inspirationscollager her

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

2 tanker om “Onsdagsønsker // Soveværelset

  1. Tæppet på det første billede er så pænt!! Det gad jeg godt eje 🙂

    1. Ja, det gad jeg også godt – heldigvis koster det under 200 kr, så vi har råd til det, tænker jeg 🙂 Kh Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.