0
Rejser Thailand

Vores ferie i Thailand // Inspirationen

Jeg hentede masser inspiration med hjem fra vores ferie til Thailand og Singapore. I dag deler jeg en masse indtryk, både de smukke og de mindre smukke – Thailand og Singapore, som jeg så det gennem min linse.

Jeg kommer nok til at billedspamme jer lidt i dagens indlæg, men jeg har samlet en masse dejlige indtryk fra vores tur til Thailand og Singapore i sommer, og jeg vil så gerne bevare dem et samlet sted, så jeg kan gå tilbage og nyde dem. Mon ikke også I vil holde af dem?

Thailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspiration

Et af templerne fra Bangkok blev foreviget fra mange vinkler. Thai´erne er pyntesyge og farveglade, og selvom jeg på ingen måde kunne holde ud at omgive mig med al den tingeltangel til hverdag, så er jeg fjollet med det, når jeg er i østen. En anden ting, som optager mig hver gang vi rejser østover, er alle de små templer. Der bliver sat en røgelsespind i hvad som helst og hvor som helst, og de ofrer alt fra en flaske vand til en Mintos. Pigerne syntes, det var ret skørt, men vi var meget enige om, at det så meget smukt ud med alle de farve-eksploderende blomsterkranse. Jeg tror, det er sundt for sindet, at se på.

Thailand Singapore ferie inspiration Thailand Singapore ferie inspiration Thailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspiration Thailand Singapore ferie inspiration// Selv en vandmand skal udsættes for flourerende lyseffekter, når man går på akvariebesøg //

Thailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspirationThailand Singapore ferie inspiration29 Thailnads farver-11 30 Thailnads farver-1034 Thailnads farver-33 Thailnads farver-50 6 Thailnads farver-437 Thailnads farver-39// Det er min mand med striber og hat lige der i midten ♥ //

Farverne går igen i alt lige fra tagkonstruktioner, vægfarver, både og endda kranerne, som vi så adskillige af i pink! Det var aldrig sket herhjemme – kan I se det for jer? Lysende turkis, pink og rød må være de mest gennemgående farver, man møder i østen, og det lader ikke til at være til ret stor forskel om du så er i Thailand, Little India eller China Town.

31 Thailnads farver-9 30 Thailnads farver-10Thailnads farver-62 Thailnads farver-541 collage1 Thailnads farver-53

En anden ting, man bliver overeksponeret for, når man rejser til østen, er lyskæder og tingeltang (det, min mand kalder “crap”). Plastikdimser, køb 4 for 1 kr. du ved. Pigerne ville jo have det hele, far ville ikke have noget som helst og mor var selektiv, så det blev til nogle småting fra China Town og deslige.

Hvordan har du det med tingeltangel og lyskæder? Måske vi skal hive ekstra mange farver ind i vores vinterhjem, for at sprede glæden.

English recap: These are the last pics from our holiday in Singapore and Thailand, that I have wanted to share with you. Mainly to keep all my favorite impressions in one post that I, myself, can return to, but I really do hope that you too will enjoy the colorful beauty from a summer paradise. 

…………………………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Vil du læse om vores ferie og planlægningen af den, så se mere her

 

Jeg slutter indlægget af med mit yndlingsbillede fra hele feriealbummet – jeg synes billedet er smukt, stilfærdigt og uskyldigt, og det sammenfatter på mange måder mit minde om ferien. Den var virkelig skøn ♥

Thailand Singapore ferie inspiration

 

Du kunne også være interesseret i

8 Kommentarer

 • Reply
  line
  18. oktober 2014 kl 8:12

  Dejlige og inspirerende billeder!!! Helt sikkert – jeg skal ha noget tingel tangel, måske bare ikke lige thailansk plastik – men jeg får da helt sikkert lyst til nogle farver.

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   18. oktober 2014 kl 9:55

   Nej Thailandsk plastik er sgu heller ikke øverst på min liste, men de der fine blomstrede kalkvægge fra templet må gerne flytte ind i mit hjem til gengæld… gad vide om man ville kunne genskabe det? Tapet vil bare ikke være det samme vel?! 🙂 God weekend kære Line

 • Reply
  Mette // mettesmaleri
  18. oktober 2014 kl 18:29

  Sikke nogle skønne billeder. Og farver 🙂 Dine piger bliver SÅ glade for det sidste billede engang. Det er virkelig smukt.

 • Reply
  Tine Thomsen
  20. oktober 2014 kl 0:06

  Åh Dorte der røg jeg lige ned af memory lane engang…tak for det 🙂 Vi holder ferie i Thailand med vores 2 børn hver sommer i 4-5 uger og har gjort det de sidste 7 år (den mindste er 9) så alle deres ferieminder er på Thai. Fantastisk land med netop alle farverne og kontrasterne og skønhederne…men jeg får nok efter de 4-5 uger og elsker at komme hjem til mine egne blide farver i hjemmet 🙂 KH Tine

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   27. oktober 2014 kl 21:08

   Nej hvor skønt at høre Tine! Dejligt jeg kan bidrage med den slags positive minder for andre – det var jo først og fremmest for selv at fastholde mine egne minder, men at høre, det kan give andre noget stærkt, er intet mindre end fantastisk. Tak fordi du gav mig den glæde 🙂 Kh. Dorte

 • Reply
  Katja Astrup
  21. oktober 2014 kl 0:19

  Det er nogle fantastiske billeder du har fanget og tøserne er super skønne :0) Jeg kan simpelthen ikke med så mange farver i mit hjem, det giver mig stress men jeg er vild med det hos andre :0) Lidt plastik skal der vel altid med hjem, min søn August på 8 elsker ihvertfald alle de plastikdimser ;0)

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   27. oktober 2014 kl 21:03

   Jeg ved godt, hvad du mener Katja, for jeg har det jo et langt stykke hen ad vejen på samme måde. De gange hvor jeg har lukket mere craziness ind, så føler jeg mit hjem bliver helt “forkert”, men jeg kan synes, det er så rigtigt hos andre 🙂

 • Reply
  Thailand og Singapore // Om at rejse med børn | by.bak interior & lifestyle
  26. december 2014 kl 20:31

  […] Se hvad der inspirerede mig på turen […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.