Udgivet i 2 kommentarer

DIY adventskrans eller en simpel stage?

Er du til en simpel stage som adventskrans eller til den selvgjorte slags? Jeg viser både de fine stager frem og så selvfølgelig min hjemmelavede fleksible adventskrans.

Måske var det lidt drilsk, da jeg i går viste jer tilblivelsen af min adventskrans uden at vise resultatet, men lyset var ikke til at tage billeder, da den blev færdig, og desuden synes jeg materialerne i sig selv er smukke at se på. Nu er den altså færdig, og som jeg nævnte i indlægget i går, er jeg meget i tvivl om, hvor den skal stå, hvad den skal stå på, og hvordan den står pænest. Måske I kan hjælpe mig lidt på vej?

Naturlig adventskrans 8Naturlig adventskrans 7

Jeg har valgt at lave 4 små stationer, som kan stilles op forskelligt og skifte udtryk (se dem hver for sig nederst i indlægget). På den måde kan jeg stille adventskransen på nye måder, flytte den væk i hverdagene og i det hele taget tillade mig at skifte humør. Det er lidt som 4 små kompakte dekorationer, som jeg kan lege med alt efter humør og situation, og jeg tror i virkeligheden, det er den helt perfekte løsning for en ubeslutsom type som mig.

Naturlig adventskrans 6 Naturlig adventskrans 4Naturlig adventskrans 15

Set ovenfra kan I se hvordan de fire forskellige stationer imødekommer muligheden for at skabe en krans, når man vil det. Lige nu står de så her og fylder på sofabordet, men det kan jeg godt mærke er en uholdbar løsning, så det ville være ret fint med et fad eller lign. under, så det er hurtigt at flytte på den. De to skiferplader, som de står på nedenunder duer ikke til kransen, fordi de ikke er store nok.

Naturlig adventskrans 10 Naturlig adventskrans 9

Jeg synes nu, det er blevet en ret fin løsning, synes I ikke? Hvis du er ved at gå i panik, fordi du ikke har fundet en løsning endnu, så findes der heldigvis fantastiske stager på markedet, som smukt kan udgøre det som adventsstage, så fat mod og se nogle skønne alternativer her.

Adventstager_nem løsning design

Adlinks: 1 Espressokopper fra Design Letters / 2 String lysestage fra Ferm Living / 3 Square lysestage, ukendt oprindelse, men lignende her) / 4 Gloriastage fra Muuto / 5 Kähler illuminiata /
Heima stagen fra Normann Copenhagen / 7 By Wirth Belt

Jeg er selvfølgelig nysgerrig efter at høre, hvordan jeres løsninger ser ud derhjemme – her med ganske få dage til 1. advent, har I mon så jeres klar?

English recap: This is my christmas wreath made in 4 separate pieces so that I can change it and move it around whenever I feel like it. Do you like it? I also found some nice ready-to-use candleholders that can hold four candles and be used instead of a homemade piece. Not everyone likes the traditional wreaths and others just don´t have the time to make it.

……………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Få mere jule inspiration

Naturlig adventskrans 14 Naturlig adventskrans 13 Naturlig adventskrans 12 Naturlig adventskrans 11Naturlig adventskrans 1Naturlig adventskrans 3

2 tanker om “DIY adventskrans eller en simpel stage?

  1. Hvor er det bare en fantastisk ide at lave den så fleksibel, det må jeg da klart prøve af en gang. I år er det blevet den nemme løsning (igen) nemlig en hvid adventstage med plads til 4 hvide kronelys, med en svævende skål i midten med grankogler i – så meget naturlig og helt enkel 🙂 den har før både været pyntet med bånd og meget andet, sidste år og i år har jeg valgt den helt simple facon 🙂

    Og hvor er de smukke dine 4 enheder, både sammen og hver for sig. Som dig, ville jeg have meget svært ved at beslutte mig for en fast løsning, de indbyder jo ligefrem til leg med opstillingen – en ny for hver advent 🙂

  2. Super fin idé. Jeg er vild med den/dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.