Udgivet i 11 kommentarer

Billig gaveindpakning og tidlig julestemning

Vi skriver midt november, så jeg erklærer julen for åben fra og med i dag. Lad os derfor kigge på dims til nem og billig gaveindpakning, for vi er jo allerede i gang med kalendergaverne ikke?!

Jeg åbner juleballet på bloggen ved at strø med julesne på skærmen (tror dog ikke, du kan se det på mobilen, så hop lige over på computeren og få lidt stemning). Har du en blog og vil du også have sne på skærmen, så søg på “snow” blandt WordPress plugins – jeg bruger “Super Snow”, som kan tilpasses efter egne ønsker. Fint ikk?!

Det er skidt for figuren, men jeg må bare konstatere, at der for mit vedkommende allerede nu har meldt sig en vis sundhedsforskrækkelse, og jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg ikke kommer ud på den anden side, før kvalmen melder sig 2. juledag. So be it, det er helt okay med mig, og motivationen er jo bare så meget større efterfølgende. Jeg har lavet karamel og fyldte chokolader, ligesom jeg er begyndt at lave småkagedej til fryseren – i år prøver jeg kræfter med minimum 1 glutenfri variant også.

Billig gaveindpakning og julestemning

I fik et glimt af kalendergaverne i går, men til gaveindpakningen har jeg ekviperet i lidt forskellige genrer i år. Jeg er ikke tilhænger af at indpakningen skal koste en formue, men jeg insisterer på, at der er gjort lidt ud af den. Jeg har vist nævnt det før, både her på bloggen og også i artiklen til Politiken sidste år (se her), men for mig er indpakning super vigtigt – jeg bliver ekstra glad, når der er gjort noget ud af det, føler at gaven er fyldt op med kærlighed. Det er måske lidt pjattet, men det er altså sådan jeg har det.

Meget af det viste er fra Søstrene Grene, men jeg er nu også ret vild med de fine tags fra Lucie Kaas – alene den fine æske, de ligger i, gør noget godt for mig, men motiverne er nu også et hit. De er i øvrigt tegnet af Marie Willumsen, som du måske kender for hendes posters til børneværelset. Jeg bruger tags´ne til kalendergaverne i år.

Billig gaveindpakning og julestemningBillig gaveindpakning og julestemning Billig gaveindpakning og julestemning Billig gaveindpakning og julestemning

Har du ikke styr på kalendergaverne endnu – og ikke kun til børnene, men måske til kæresten, eller til bedstemor og bedstefar, så tjek det her tilbud ud, som er nemt, billigt og lige til døren. Nederst i indlægget linker jeg i øvrigt til nogle helt gamle indlæg med mere gaveindpakning – det er lidt sjovt at gå så langt tilbage i historien, hvor billederne er dårlige og stilen er en helt anden. Inspirationen er jo stadig fin, så grin bare af det 🙂

Jeg har lyst til at se kliché-befængte juleromantiske film og spise skumjulemænd hele tiden, så nu må jeg simpelthen høre jer ad – er I lige så utålmodige efter at jule, som jeg er? Hvis ikke kan jeg berolige jer med, at der ikke kommer juleindlæg hver dag fra nu af – BARE ROLIG!

English recap: I am ready to go into christmas mode – now! I added some snow to the blog – if you´re sitting by your desktop you´ll probably be looking at it right now – if you´re on mobile you won’t, sorry! I promise that there will be lots of posts not involving the christmas theme, so if you´re not quite ready yet, unlike me, don´t turn your back on the blog – don´t worry.

……………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest
Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Find flere indlæg vedrørende jul
Se kreative forslag til gaveindpakning her, her, her og her

11 tanker om “Billig gaveindpakning og tidlig julestemning

 1. Åh ja, jeg er godt nok også tidligt juleramt i år og flere jule-indlæg har allerede sneget sig ind trods mit forsøg på at holde lidt tilbage på det 🙂 Og ja, det er altid sjovt at gå tilbage i ens bloghistorik, der er immervæk sket meget med en selv, stil og billeder 😉 Men det er jo virkelig en af de fede ting ved at blogge, at man på den måde har et katalog over ens udvikling.

  1. Hejsa Mie.
   Jeg tænker om ikke det er noget “bloggerhalløj” det der med den tidlige jul – vi begynder jo at tænke over indlæggene og vil gerne sætte en hygge stemning igang, ikke?! 🙂

   Du har jo også flere år på bagen – det er altså virkelig sjovt at liste helt tilbage i historikken – til den gang, hvor man ikke rigtig var kritisk. Jeg syntes, jo det var nogle fine indlæg jeg postede dengang, så det er lidt sjovt at reflektere over… også fordi jeg i dag synes jeg poster fine(re) indlæg, men hvad tænker jeg så om dem om 4 år mon, he he 🙂

   Men du har ret, det er jo det som gør bloggen “ægte” og jeg synes også det må være fint for andre, som vil blogge at se at man kan udvikle sig hen ad vejen…. det betød f.eks. meget for mig dengang, jeg startede, at jeg kunne se de “store” ikke altid havde været store og smukke 🙂

   Håber du får en hyggelig julemånedsstart på bloggen, dejligt med en hilsen fra dig – knus

 2. Elsker julemændskum og de der firkantede bløde chokolader :0) Jeg juler ikke endnu men syntes det er så hyggeligt i andre gør… Jeg har fået købt lidt kalendergaver men mangler mange endnu. Hvad er det for noget fantastisk sort papir med pletter på ? Der fik jeg lige julelys i øjenene ;0)

  1. Jamen det er nok også en “bloggerting” det der med at tage tidligt hul på julen – tror du ikke?! Det sorte papir er noget silkepapir fra Søstrene Grene. Det er små glimmerprikker, der er på, og jeg er ret vild med det 🙂

   1. Jo vi andre skal jo nå at have god inspiration fra jer bloggeren ;0) Jeg var ellers i SG i fredags men så ikke det smukke papir, jeg må i Fields igen imorgen :0)

    1. Jamen jeg mener også det var i den, at jeg fandt det 🙂

 3. Fedt at jeg ikke er den eneste der går op i indpakning. Jeg synes næsten, at indpakning er en gave i sig selv, og så er det jo fedt, at dem der får gaven bemærker, at der er blevet gjort lidt ekstre ved gaven de får fra mig:) Desuden giver jeg dig ret. Julepapir og andre jule dimser fra Søstrene Grene er vildt fint, til ingen penge. De til-fra kort fra Lucia Kaas, ved du hvor man kan finde dem?

  Læser næsten altid med på din blog, og følger dig også på instagram. Du er/det du laver er meget inspirerede. Er forøvrigt vild med ideen om den omvendte glasvase til en plante. Nu må jeg selv på jagt efter lignende:)

  1. Jeg kan høre, at vi er helt på niveau med hinanden 🙂 Jeg ved ikke eksakt hvor de forhandles henne, men mon ikke du kan finde ud af det via deres hjemmeside?

 4. Hm, det er muligt at det primært er bloggere der er ramt af tidlig julefeber, men jeg må indrømme at jeg, som ikke har en blog, også går og fantaserer om hvilken slags konfekt og hvilke kager jeg skal lave, gaveindpakningen, og hvornår man kan tillade sig at se ‘Love Actually’. Så jul endelig løs, ingen klager herfra. ;o)

  1. Godt du også får noget ud af det – det er trods alt også meningen 🙂 Love actually, åhh suk – nu vil jeg også se den… rigtig god jul til dig, kærligst Dorte

 5. […] // Materialer fra Lucis Kaas, Søstrene Grene, Ferm Living og Panduro Hobby, se mere her // […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.