Udgivet i 2 kommentarer

The, chokoladechok og jobsøgning

Med al den tid, jeg har på hænderne, så skal det jo ende med chokolade. Dagens indlæg handler om nye vaner og om at tillade sig selv at nyde nu´et.

Nå men jeg går jo ikke på job længere, så hvorfor ikke kaste sig over en masse chokolade? Jeg blev fristet af opskriften hos Maja, så det endte naturligvis med en omgang af den hvide chokolade med citron og lakrids. Har I smagt Hansen Is´ is med citron og lakrids? Den spiste jeg nok et par kilo af i sommer, så dette er jo en perfekt erstatning til de kolde måneder.

Nute, chokoladechok og jobsøgning3 Nute, chokoladechok og jobsøgning4

Hvis endelig man skal finde det positive frem ved at være uden job (hader ordet arbejdsløs – synes simpelthen det klinger så negativt og nedladende. Har I det også sådan?), så skal det da være at man kan være i sit hjem, uden andre er hjemme. Der er noget over det, og for mig, som ELSKER at være hjemme, så nyder jeg altså virkelig den tidslomme, som jeg befinder mig pt. Misforstå mig ikke, jeg vil have et job – rigtig gerne endda, men nu er jeg jo i situationen, så hvorfor ikke bare acceptere og nyde? Det vælger jeg at gøre i hvert fald 🙂

Nute, chokoladechok og jobsøgning7Nute, chokoladechok og jobsøgning8

Der er kommet børnekunst på væggen i stuen, og jeg bliver så drøn glad af at kigge på det. “Dyret” yderst til højre er blot en illustration købt i Søstrene Grene, som hænger der, til jeg finder på noget bedre. Jeg er vist ikke færdig med billedvæggen endnu. I hvert fald kan jeg mærke, at jeg ikke har accepteret den endnu, men om det er fordi, der skal mere på eller om billederne skal flyttes på, er jeg usikker på pt. Tiden må vise det, og det er jo sådan at der kan gå lang tid, og så lige pludselig en dag, rammer det mig, hvad der skal til.

Nute, chokoladechok og jobsøgning9Nute, chokoladechok og jobsøgning5

Bare fordi man ikke har et job, betyder det jo ikke at man kan sidde og fise den af. Der skal netværkes, sendes ansøgninger ud og så benytter jeg også tiden til at få samlet lidt op på vores privatliv. I dag holder jeg en fridag med pigerne, som føler sig noget så privelegerede, når de kan holde fri mens deres kammerater er i børnehave. Der gik faktisk ret lang tid, før ti-øren faldt – i lang tid, når vi holdt weekend, har de spurgt om der er nogen i børnehave. Vi har hver gang svaret, at nej, for det er jo weekend, mens vi har undret os over, at den ikke endnu er feset ind hos dem, at weekend betyder WEEKEND. Nå, men det er jo så ikke derfor de spørger – nej, de skal da bare lige tjekke om de har almindeligt fri eller om de har særligt fri. I dag holder vi altså “særligt fri” og vi skal kigge på julelys i Nyhavn og ved D´Angleterre.

I koppen har jeg nyindkøbt the med kamille og jordbær. Det er nute´s æstetiske identitet, som har tiltrukket mig i første omgang, men det er økologisk og ikke helt så dyrt som visse andre dejlige brands. Jeg har smidt mit hjerte efter the, fordi jeg vil skære ned i indtaget af kaffe med dertil hørende mælk, så jeg prøver mig lidt frem med forskellige brands og smage. Har du en favoritthe, smag eller brand, som du vil dele med mig? 

English recap: At the moment I am looking for new job opportunities as the project I was working on has now ended. Since I am currently in that position I might as well enjoy the alone time I get in my home and it´s of course being spend to search for job, blogging a little bit, but mostly catching up on practical house tasks and spending time with the girls. Today we are having a special day off.

…………………………

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

2 tanker om “The, chokoladechok og jobsøgning

  1. Mm… Det ser sq lækkert ud!
    Helt urelateret dette – er det mulig at i det mindste få den sorte stregen med kategorier helt op på siden? Er lidt frustrerende at den sidder midt på siden hele tiden når man scroller rundt -.-

    1. Det er helt fint du siger dt og jeg arbejder på sagen, så den er forhåbentlig meget snart væk. Beklager at den ligger og forstyrre 🙁

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.