0
Bolig Lately

Favoritter på skrivebordet // Indretning

Jeg sætter mig dagligt ved mit skrivebord og glæder mig over mine personlige favoritter – for mig handler det om indretning, finhed, stemning og struktur. Du kender det sikkert, at visse ting bare falder dig i øjnene hver gang?

Jeg faldt lige over nogle billeder, som nok i virkeligheden havde passet fint ind idet indlæg, hvor jeg viste jer mit nye home office. Nå, men de kom ikke med i første omgang og man har vel også lov at dvæle lidt ved det gode resultat, når nu man er så tilfreds med det, har man ikke?

Indretning skrivebord favoritterHøjtalere fra Kreafunk (fås herer gået hen og blevet min ven, når jeg sidder ved skærmen – min følgesvend, som sørger for den gode stemning selvfølgelig med hjælp fra Spotify. Potterne fra 2 have er jeg stadig vild med – synes det er skønt at have kaktussen at  kigge på, men den store potte fungerer egentlig bare som opmagasinering af småting som opladere, tape, linealer, ekstra tuscher m.v. Æsken er egentlig en emballage til et penalhus fra Kikki.k – jeg købte det på vores ferie til Singapore. Jeg kan ikke finde det penalhus, som jeg købte, men jeg linker til siden med det udvalg de har

Indretning skrivebord favoritterI, som følger med på regelmæssig basis, ved at jeg elsker lister og struktur, så To do-blokken er virkelig en af mine skrivebordsfavoritter – den er også fra Kikki.k og kan købes her. Den har i øvrigt en kraftig magnet på bagsiden, så den kan nemt hænge på f.eks. et køleskab eller en magnettavle.

Indretning skrivebord favoritter

Man er vel lidt af en nørd, men jeg er bare så forelsket i min Mac og det spinkle tastatur. Drømmer om en macbook, så jeg også kan arbejde på farten, men jeg ville ikke undvære skærmen her for noget i verden.

Kan I huske mine indlæg om Muji indretning for et par måneder tilbage? Jeg faldt over dette billede, som jo på alle måder oser af overskud og simpel skønhed. Men jeg kender mig selv godt nok til at vide, at jeg aldrig ville kunne holde mit skrivebord så clean – det er bare utænkeligt (og måske også kedeligt). Hvad siger I til det – kan I holde jeres arbejdspladser (hjemme eller på jobbet) ryddede?

Indretning skrivebord favoritterSource

English recap: I am so in love with my new home office that I felt like sharing some desk favorites with you. 

……………………………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Se mit home office
Læs om muji indretning eller se mine muji-pins på Pinterest

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.