Udgivet i Skriv en kommentar

Favoritter på skrivebordet // Indretning

Indretning skrivebord favoritter
links

Jeg sætter mig dagligt ved mit skrivebord og glæder mig over mine personlige favoritter – for mig handler det om indretning, finhed, stemning og struktur. Du kender det sikkert, at visse ting bare falder dig i øjnene hver gang?

Jeg faldt lige over nogle billeder, som nok i virkeligheden havde passet fint ind idet indlæg, hvor jeg viste jer mit nye home office. Nå, men de kom ikke med i første omgang og man har vel også lov at dvæle lidt ved det gode resultat, når nu man er så tilfreds med det, har man ikke?

Højtalere fra Kreafunk (fås her*) er gået hen og blevet min ven, når jeg sidder ved skærmen – min følgesvend, som sørger for den gode stemning selvfølgelig med hjælp fra Spotify. Potterne fra 2 have* er jeg stadig vild med – synes det er skønt at have kaktussen at  kigge på, men den store potte fungerer egentlig bare som opmagasinering af småting som opladere, tape, linealer, ekstra tuscher m.v. Æsken er egentlig en emballage til et penalhus fra Kikki.k – jeg købte det på vores ferie til Singapore. Jeg kan ikke finde det penalhus, som jeg købte, men jeg linker til siden med det udvalg de har

Indretning skrivebord favoritter

I, som følger med på regelmæssig basis, ved at jeg elsker lister og struktur, så To do-blokken er virkelig en af mine skrivebordsfavoritter – den er også fra Kikki.k og kan købes her. Den har i øvrigt en kraftig magnet på bagsiden, så den kan nemt hænge på f.eks. et køleskab eller en magnettavle.

Indretning skrivebord favoritter

Man er vel lidt af en nørd, men jeg er bare så forelsket i min Mac og det spinkle tastatur. Drømmer om en macbook, så jeg også kan arbejde på farten, men jeg ville ikke undvære skærmen her for noget i verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.