0
Bolig inspiration

Mini Rodini indretter dit børneværelse

Mini Rodini har nyligt lanceret en home collection og melder sig således på banen med indretning til dit børneværelse. Det skal vi da lige se lidt nærmere på, skal vi ikke? 

Måske kender I børnetøjsmærket Mini Rodini, som med en humoristisk stregtegning tilføjer figurer af dyr, mad og mennesker til tekstiler? Jeg har længe været vild med mærket, som imidlertid koster spidsen af en jetjager og derfor ikke er en fast del af vores klædeskab. Man kan jo ikke nøjes med at købe en enkelt jakke, når man har tvillinger, men man kan jo drømme og ønske sig, ikke?!

Imens vi drømmer om piger i fede overgangsjakker med dyreprint, kan vi til gengæld skele til den spritnye home collection, som Mini Rodini netop har lanceret…

Indretning børneværelse Mini Rodini

Med undtagelse af pandaplakaten ovenfor, så er der fortsat et fokus på tekstiler. Blandt udvalget finder du sengetøj, puder og tæpper i de skønne velkendte print, som alle er i GOTS-certificerede, økologiske bomuldskvaliteter. Dejligt fokus at have, og ikke mindst dejligt at denne slags overvejelser ikke sætter en stopper for legen med farver.

Indretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini Rodini

Hvor cute er den der pude lige med fransk bulldog-mama med puppies? Elsker den! Det nederste sengetøj er min favorit. Jeg er vild med den retroagtige streg i blå, som sender mine tanker tilbage til venteværelset hos min børnelæge, hvor der var klassiske børnebøger og illustrationer på væggene.

Se mere hos Mini Rodini og se også mine favoritstyles til både drenge og piger nederst i indlægget.

English recap: Today I felt like sharing a brand new home collection from swedish Mini Rodini. I am crazy about this exclusive brand and also their kids clothes are fantastic. 

………………………

LINKS & CREDITS
Photos via Mini Rodini
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere indlæg med børnemode
Se alle indlæg om børneværelser

Indretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini Rodini Indretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini Rodini Indretning børneværelse Mini RodiniIndretning børneværelse Mini Rodini

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

  • Reply
    blondinemor
    25. november 2014 kl 16:00

    Hvor er sengetøjet med blå tegninger bare fint!

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.