0
Juleinspiration

Inspiration (og planlægning) til jul

Vil I have lidt lækker inspiration til jul? Jeg er gået i hyggemode, og laver indendørsaktiviteter som indretning, maleprojekter og planlægning af julen. 

Alt imens jeg opgraderer vores hjem med små projekter, sætter ting til salg på min instagram-shop og i det hele tage alt, der sparer penge, så holder jeg mig for øjnene, så jeg ikke bliver fristet af denne her populære taske og hele det store udsalg med 40% som kun gælder denne weekend… jeg kan godt lade være, jeg kan godt lade være, jeg SKAL lade være!

Jeg har lyst til at dele lidt af hvert med jer her i dag, men jeg lader det blive med lidt smukt fra Broste. Jeg holder effektiv-hygge-dag med jobsøgning, maleprojekter og tanker på julens dekorationer, konfekt og gaveindpakning. Inden længe kan jeg ikke længere holde det tilbage, så I må indstille jer på lidt juleinspiration snart. Kan I klare det?

Inspiration og planlægning jul// Jeg synes altså så vældig godt om den fine og enkle dekoration som Broste Copenhagen inspirerer med blandt deres stylings //


Inspiration og planlægning jul// Julebord? Det kunne da blive ret så fint, hvis man holdt det så enkelt og rustikt, når nu vi hurtigt får smidt lidt juleglitter ind også. Broste Copenhagen, som bl.a. forhandles her //

Jeg ytrede mig jo lidt omkring ønskesedler i går, og I var jo flere med holdning til emnet. Jeg har det nok et sted midt i mellem, fordi kender jeg ikke personen sådan rigtig godt og personligt, så finder jeg god inspiration på ønskesedlen. For mig er det nok især mor, bror, mand og veninder, som jeg foretrækker at improvisere til. Er du igang med at købe julegaver allerede nu, så kig forbi Magasin denne weekend, som har 20% på gaveæsker med alt for lækre sager lige fra Tromborg, skønne REN (kender I det??), Rudolph Care og flere herreæsker også.

Jeg har i øvrigt gang i en ret nervepirrende DIY, som – hvis jeg altså slipper afsted med håndværket – bliver ret fantastisk. Kryds fingre for det gode resultat – jeg har lige dele mislykkede og vellykkede projekter i rygsækken, men jeg håber virkelig på succes denne gang. Er du mon gået i gang med at købe julegaver?

PS. Som I kan se nederst i indlægget, så skal jeg øve mig lidt mere, før jeg har færdigheder til kranse.

English recap: I love this inspiration from Broste Copenhagen. As you see below I need to practice a little bit.

………………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak © & via Broste Copenhagen
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Inspiration og planlægning jul Inspiration og planlægning julInspiration og planlægning jul

 

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.