Udgivet i Skriv en kommentar

Inspiration (og planlægning) til jul

Inspiration og planlægning jul
links

Vil I have lidt lækker inspiration til jul? Jeg er gået i hyggemode, og laver indendørsaktiviteter som indretning, maleprojekter og planlægning af julen. 

Alt imens jeg opgraderer vores hjem med små projekter, sætter ting til salg på min instagram-shop og i det hele tage alt, der sparer penge, så holder jeg mig for øjnene, så jeg ikke bliver fristet af denne her populære taske og hele det store udsalg med 40% som kun gælder denne weekend… jeg kan godt lade være, jeg kan godt lade være, jeg SKAL lade være!

Jeg ytrede mig jo lidt omkring ønskesedler i går, og I var jo flere med holdning til emnet. Jeg har det nok et sted midt i mellem, fordi kender jeg ikke personen sådan rigtig godt og personligt, så finder jeg god inspiration på ønskesedlen. For mig er det nok især mor, bror, mand og veninder, som jeg foretrækker at improvisere til. Er du igang med at købe julegaver allerede nu, så kig forbi Magasin denne weekend, som har 20% på gaveæsker* med alt for lækre sager lige fra Tromborg, skønne REN (kender I det??), Rudolph Care og flere herreæsker* også.

Jeg har i øvrigt gang i en ret nervepirrende DIY, som – hvis jeg altså slipper afsted med håndværket – bliver ret fantastisk. Kryds fingre for det gode resultat – jeg har lige dele mislykkede og vellykkede projekter i rygsækken, men jeg håber virkelig på succes denne gang. Er du mon gået i gang med at købe julegaver?

Inspiration og planlægning jul
Inspiration og planlægning jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.