Udgivet i Skriv en kommentar

Julen sniger sig ind i vores hjem

Julen har sneget sig ind i vores hjem, og jeg deler i øvrigt et attraktivt tip med jer, som kun gælder her til aften. Se nederst i indlægget.

“De har væltet hegnet” – sådan starter Roskilde Festivalen hvert år. Jeg har aldrig været på Roskilde (desværre), men jeg tror nogenlunde det er det samme, som sker herhjemme op mod jul. Min mand er hegnet, by the way, nu er det væltet. Dags dato kom de første juleting op at hænge – ikke meget, men det er der, og lur mig om ikke der kommer mere op i morgen, og dagen efter og dagen efter igen.

Jul hos BY BAK-4Jul hos BY BAKJul hos BY BAK-2Jul hos BY BAK-3

Lyskæden med engelvinger er gået hen og blevet en julefavorit. De andre år har den hængt anderledes, men nøj det viser sig at være en fejl, for den er jo som skabt til at løbe langs loftet i al sin enkelhed. Freja har valgt kalenderlys i år, og som I ser var det ikke nok med et – et til hver er vel heller ikke for meget at forlange, og eftersom vi i år ikke har investeret i det sædvanlige, men derimod har købt disse i Søstrene Grene, så var der jo også råd til den slags fråds.

Jul hos BY BAK-5// Bluse fra Milk Copenhagen og strømpebukser // Nederdelen har jeg syet af stof fra Rema1000 // Stolen er vintage //

Anna er den gladeste pige, når hun kommer hjem fra børnehaven, for hun skal hjem til sin bedste ven, Arthur, som ligger i skødet på hende og putter hver dag. Skønt at være vidne til det spirrende venskab mellem de to, ikke mindst at se min store pige investere så meget tid og energi i at vinde kattens tillid. Den tålmodighed har Freja slet ikke – eller måske har hun bare ikke interessen. Hun vil bare have at kattene skal komme til hende, når hun har lyst, men sådan er katte jo ikke… de er kostbare små kræ, som man skal gøre sig fortjent til. Milk Copenhagen kører i øvrigt udsalg nu med rigtig gode rabatter.

English recap: These pictures are evidence that christmas has put his foot inside – my husband doesn´t agree that christmas is here, but on the other hand he can´t deny it since the girls come home every day singing the christmas carols they are practicing in kindergarden.

……………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.