Julens outfit til under 500 kr (sidste chance i dag)

Man skal bruge mange penge her i julen, så hvorfor ikke lave en gedigen besparelse på julens outfit? Julefrokoster, komsammener, juleaften og nytårsaften venter lige om hjørnet trods alt…

Det er lige gået op for mig, at der til og med i dag er et super fedt tilbud kørende på Boozt. Spar 30% på alle varer fra Vero Moda, Vila og Esprit. Det er da bare i orden at få en fin julekjole til under 500,- kr. og her har jeg plukket mine favoritter fra Vero Moda, men der er selvfølgelig mange flere styles at vælge imellem, så hop om bord og find dit bedste kup.

Hvis ikke du synes Vero Moda er fint nok, så har de i øvrigt også lavet en partykategori med mere ekslusive brands som f.eks. Malene Birger, Rodebjer, Day Birger et Mikkelsen, 2ND day m.fl. I kategorien finder du i øvrigt også sko og jakker, så den er bestemt et besøg værd.

ONSDAGSØNSKER_template

Det kunne jo også være, der lige gemte sig et par super gode julegaveindkøb – jeg kunne da godt tåle at pakke et par af de viste ud den 24. december, så er det sagt. Hvilken én er din favorit?

English recap: I found a great sale that ends today. Follow the links in the danish text if you feel tempted.

……………………………………….

LINKS & CREDITS
Collage by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

 

 

madplan
Follow:
Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.