Udgivet i 2 kommentarer

Julepynt i børneværelset // Indretning

Indretning og julepynt må også gerne føres med ind i børneværelset, så derfor viser jeg de første spæde dekorationer fra pigernes værelse i dag. Det er nemme og billige løsninger, som gør en forskel for små barneøjne.

I dag skal vi kigge lidt på julepynt i børneværelset. Mest fordi vi har taget hul på det herhjemme – nogen kunne ikke vente længere, så pigerne og jeg blev enige om, at det måtte vi gerne allerede nu. Resten af huset venter lidt endnu, men ikke mere end en uge, for så skriver jo jo altså 1. søndag i advent, og det er jo jul.

Julepynt i børneværelset indretning

I går, søndag, dansede vi rundt i nattøj det meste af dagen. Da vi spiste en sen frokost ved 13.30 tiden insisterede Freja dog på at hoppe i rigtigt tøj, for man kan jo ikke spise frokost i nattøj, fnis. Det var vi så to andre i husstanden der trodsede. Vi brugte formiddagen på at valse rundt i pigernes værelse, for det skulle pyntes lidt i anledningen af julen. Det er naturligvis kun første omgang, for ligesom sidste år, skal de have deres eget lille juletræ i værelset.

Julepynt i børneværelset indretning Julepynt i børneværelset indretning

Grenen med pigernes kjoler har fået en glitterguirlande og en lyskæde snoet omkring sig. På grenen hænger tidens mest populære kjoleeksemplarer: En hjemmesyet, en fra Pomp de Lux og en fra Milk Copenhagen – alle i samme farvenuancer med lilla eggplant, sjovt nok i total overensstemmelse med kasserne på hylden, som fik en tur med farveprøverne fra Sadolin. Jeg har i øvrigt investeret i et fint lille drivhus fra Ikea, hvor pigerne har fået lidt grønne planter i – ved siden af står et fint lille juletræ, som jeg ikke husker, hvor vi har købt.

Sidste år havde vi et lille juletræ på børneværelset, hvilket var et stort hit. Lyskæden blev tændt, når de skulle puttes, så det lyste dæmpet natten igennem, og de syntes selvfølgelig, det var fantastisk at få lov at pynte deres helt eget træ. I år vil vi gerne gentage succesen, dog har jeg en vis bange anelse omkring kattene – kan de nu styre det??

I vinduet har jeg hængt en sneguilande flere gange på tværs og en glitterguirlande er blev naglet fast på væggen ved pigernes senge – guirlanden klæder nu de fine Puk-bogs-billeder, synes jeg.

Julepynt i børneværelset indretningJulepynt i børneværelset indretning Julepynt i børneværelset indretning

Julepynt i børneværelset indretningJulepynt i børneværelset indretningJulepynt i børneværelset indretning

Det er i øvrigt helt nyt for pigerne at sove med natkjoler, men jeg tror aldrig vi får dem i nattøj med bukser igen – hold nu op en lækker sovesucces. Frejas natkjole og Annas leggins (som ikke er tiltænkt som nattøj) er begge dele fra Milk Copenhagen.

Der var en krans til overs, som pigerne straks adopterede som Lucia-krans, og så blev der danset lidt med krans, nattøj og støvsuger i baggrunden – jo jo, det her er jo et rigtigt hjem, så der er ikke total perfekt i alle kroge og hjørner. Men det regnede I da heller ikke med, vel?!

English recap: We kind of had to start the decorating in the kids room. As you know Christmas is just around the corner, and we could´t resist the temptation on starting up any more. The girls found a glitter wreath and began to sing “Santa Lucia”.

…………………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Der vises sponserede produkter i indlægget, det kan du læse mere om her

Få mere inspiration til den hyggelige juletid
Se alle indlæg om børneværelser

2 tanker om “Julepynt i børneværelset // Indretning

  1. Hehe – “nogen” mente… 🙂 Det lyder rigtig hyggeligt at tulle rundt på må og få og gøre søndagen rigtig rar.

    I øvrigt tak for advarslen ang. den hjemmelavede karamel i et andet indlæg. Jeg smed straks min portion ud, og så må der laves en ny, giftfri version i kasserolle. 🙂

    1. Ja, jeg har nu indtaget rimeligt alvorlige mængder af den “giftige” Version, men er nu hoppet over på kasserollemodellen – faktisk er det nu også ganske nemt, og fordelen er jo at man kan holde øje med farven og konsistensen undervejs.

      Ja “nogen”, jeg siger ikke hvem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.