Udgivet i 3 kommentarer

Klar til køkken makeover

Køkken makeover indretning detaljer
links

Jeg planlægger en lille makeover af vores køkken – fordi jeg i virkeligheden drømmer om et sprit nyt køkken, men ikke kan få det lige nu.

Det kan jo være farligt at bruge for mange tanketimer på at drømme om noget, som ikke skal realiseres lige foreløbig, men fordi mit hovede for længst er løbet af med mig – fordi jeg brændende ønsker mig en total køkkenrenovering – så kan jeg lige så godt gå all in på drømmene. Bare vent og se, jeg skal i et senere indlæg vise jer hvor all in jeg er gået på drømmen om et nyt køkken.

Køkken makeover indretning detaljer
Køkken makeover indretning detaljer
Køkken makeover indretning detaljer
Køkken makeover indretning detaljer

// Morter fra Jamie Oliver // Røgfarvet glaskande fra Muuto // Træskærebræt fra Ferm Living // Grafittiplettet skærebræt fra BY BAK (fås også her) //

Det er nu ikke fordi her er tale om store forandringer, men små af slagsen kan jo godt snyde hjernen for en rum tid og det satser jeg på. I mellemtiden fokuserer jeg på de ting, som jeg kunne finde på at proppe ind i køkkenet for at give det en mere eller mindre makeover – måske du også har nogle gode forslag, måske i gør-det-selv-genren?

Har du andre forslag til, hvad jeg kunne friske køkkenet op med? Jeg tænker nok især på praktisk opbevaring, fordi vores store issue herhjemme er rodehjørner på vores borde…

3 tanker om “Klar til køkken makeover

  1. Vi skal faktisk skifte vores greb idag til læder greb, i vores forsøg på at sminke et lig 😉

    1. Hvor spændende Louise. Måske du vil lade mig vide hvordan det ender? Kh Dorte

      1. Selvfølgelig 🙂 jeg tænker måske lidt før og efter billeder, så man kan se hvad man kan gøre med ganske få penge 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.