0
Gør det selv & krea Juleinspiration

Tilblivelsen af dette års adventskrans

Jeg fik i går lavet adventskrans, hvilket jeg har set rigtig meget frem til. Naturen blev taget i brug og så skal det være fleksibel i år.

Tid til adventskrans – det er jo på søndag vi kimer julen ind, eller i hvert fald i gang. Jeg har haft lidt svært ved at beslutte mig for noget i år, men jeg har hele tiden mærket, at jeg ville have noget, som fyldte lidt mere og et naturligt look. I sidste ende, har jeg valgt en fleksibel løsning, fordi jeg ikke rigtig ved, hvor den skal stå eller på hvad, det skal stå.

Adventskrans med naturens materialer 1 Adventskran med naturens materialer 2 Adventskran med naturens materialer 3 Adventskran med naturens materialer4

Materialerne er fra naturen og jeg har anvendt ler og ståltråd til at benytte de små dele og det tørre mos. Jeg er virkelig blevet tilfreds med resultatet og glæder mig til at tage nogle billeder, jeg kan vise jer. Men I må vente lidt endnu. Har I styr på jeres adventskrans endnu mon?

English recap: Maybe it´s a scandinavian tradition, I really don´t know, but it is a tradition to have a christmas wreath. This year I want something natural but voluminous but I can´t seem to decide on where to put it or what to put in on – therefore I ended up with a flexible solution and I can´t wait to share the result with very soon – just need to take some pictures first.

……………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Få meget mere juleinspiration
Se min simple adventskrans fra forrige år og fra sidste år

 

Du kunne også være interesseret i

1 kommentar

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.