Mit nye home office

Se mit nye home office med plads til drømme og nydelse. Endelig kan jeg vise jer lidt flere billeder.

Jeg har teaset en del på det seneste, nej faktisk i laaaang tid, men nu kan jeg endelig vise jer lidt mere fra mit home office – mit nye, dejlige refugium. Hvis nogle af jer husker mit moodboard til projektet, så vil I nok godt kunne se indfrielsen. Det her er stedet, jeg tilbringer mest tid foruden min seng – her sidder jeg og knokler ved skærmen, drømmer og hygger – ofte med en kat på skødet og en dejlig lun kop the ved hånden. Vi har valgt at smide en mørk vægfarve på, for visuelt at skabe det lille rum i rummet.

Home office_workspace_nordic interior 9

Jeg mangler nu at finpudse detaljerne lidt, såsom ledninger, der skal skjules og noget med opbevaring og praktik. Den der printer står åbenlyst ikke skide godt på gulvet, men jeg har ikke fundet en god plads til den endnu og ovenpå det smukke bord er bare udelukket!

Desuden skal der et billede på væggen og tankerne er gået i mange retninger. Mest af alt drømmer jeg om et klassisk bornholmsk oliemaleri, måske en fisker eller et fiskelejde, men jeg har også forelsket mig ret meget i Troels Heiberg Frandsens fotografier. Dagpengesatsen lægger jo ikke ligefrem op til de store kunstudskejelser, så indtil videre bliver det nok til et af mine egne fotografier som plakat. Bemærk i øvrigt min nye bedste ven, den smukke højtaler fra her, som forskønner mine timer ved skærmen.

Home office_workspace_nordic interior 7Home office_workspace_nordic interior

Stolen er arvet og med det langhårede dyr i er den perfekt til de kolde vintermåneder.

Vægfarven er fra Sadolin og hedder “kølig grå”. Vi følte os ret modige ved beslutningen, men nøj manner vi er blevet glade for resultatet. Det samler det store og lange rum på en rigtig god måde, men mest af alt bliver det åbenlyst for enhver, som brædder os, at skrivebordet står der bevidst og ikke af nød.

Jeg har virkelig fået blod på tanden, og overvejer nu et par mørke vægge eller områder mere i huset. Mon ikke også nogle af jer, der læser med, har mod til den slags projekter – måske endda en rigtig farve?

English recap: Finally I can reveal the result of my efforts – this is my new home office and I absolutely love it!

……………………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Se hvordan jeg har lavet mit marmorskrivebord her
Vil du se flere indlæg fra mit hjem, så se her
Vil du også lave en guirlande af blade, så se hvordan her

madplan

Follow:
Share:

9 Comments

 1. Anne Skyum
  1. november 2014 / 12:11

  Trådløs forbindelse til printeren må være løsningen. Så kan den stå hvor som helst 🙂

  • 4. november 2014 / 14:17

   Ha ha ha, den ER trådløs – jeg kan bare ikke rigtig affinde mig med, at jeg ikke lige skal have den ved hånden – men det kan da godt være, jeg skal prøve at flytte den ud i udstuen på den anden side af væggen. #bustet

 2. 1. november 2014 / 15:48

  Hvor ser det bare knald godt ud. Her hjemme har vi malet både aubergine og mørk rosa på væggene. Det er fantastisk hvor meget sådan en enkelt væg kan give 🙂

  • 4. november 2014 / 14:15

   Ja det kan virkelig give noget nyt og uventet til et rum med sådan en væg, og især de mørke farver, kan jeg mærke begynder at trække i mig. 🙂

 3. 2. november 2014 / 19:49

  Det er vildt flot med den grå farve, bladene på væggen har du selv lavet dem?

  • 4. november 2014 / 14:14

   Hej Rikke, ja dem lavede jeg med børnene i sidste uge – nederst i indlægget linker jeg til indlægget hvor du kan se mere om hvordan den er lavet – det er dog ret simpelt, så det har du sikkert allerede selv regnet ud 🙂 Kh Dorte

   • 4. november 2014 / 20:13

    Hej Dorte og tak for svaret. Må vist have pudset brillerne ;0) for havde ikke set, at du havde linket til en vejledning i den flotte bladguirlande.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.