Udgivet i Skriv en kommentar

Nordisk juleindretning og en rabatkode

Nordisk juleindretning
links

Jeg har fundet en rabatkode til jer, så I kan opgradere julepyntskassen inden det går løs, og så deler jeg lidt inspiration med jer som er til rå og nordisk juleindretning.

Jer, som har fulgt bloggen i flere år (i øvrigt er det en vild tanke for mig, tak!!), kender mig som en rigtig julefestgris. Jeg ELSKER jul og alt der følger med julen. Derfor gør jeg mig allerede nu mange tanker om de kommende måneder, ikke mindst er jeg så småt ved at lægge an til pyntningen i vores hjem. Jeg synes ikke, det helt er tid endnu, men jeg kan næsten ikke vente til dagen, hvor kasserne skal frem. Gensynet med både nyt og gammelt glitter spreder bare den største glæde i min mave.

I går susede jeg lidt rundt på nettet for at hente inspiration, og jeg faldt over nogle ret fine fund hos Ellos, hvor jeg ellers ikke så ofte klikker mig forbi. Det skal jeg vist til, for de har overraskende mange fine ting på deres digitale hylder. Jeg har plukket lidt julefavoritter til jer.

♥ Bordløber med blonder i hver ende herfra*

Stjerne med lys herfra*

♥ Glitter skulls herfra*

Stjerne med lys herfra*

Lang stage, perfect til vin duet herfra*

♥ Fine porcelænsophæng herfra*

Beslutter du dig for at klikke noget hjem, så benyt rabatkoden 309709 og få 30% på den dyreste vare i din kurv. *Nærlæs betingelserne nederst i indlægget

 Jeg går stadig og funderer lidt over, hvordan vores hjem skal oppyntes i år, men jeg lurer en del på at gå den mere rustikke og naturlige vej i år. Vi må se, hvordan det ender. Lad mig i øvrigt lige tippe jer om de lækre juleboller med æblesmør, som jeg delte med jer sidste år. Skal I have gæster den kommende tid, så er det en skøn måde at forkæle dem på.

Hvordan har du det med juleoppyntningen? Kører du samme stil hvert år eller skifter du også, ligesom jeg gør? 

*30% rabat på din dyreste vare gælder ved nybestilling over 200,- (efter fratrukket rabat) på tøj, sko, accessories, boligtekstiler, indendørsbelysning, tapeter eller gulvtæpper hos Ellos.
Rabatkoden kan benyttes 1 gang og gælder til og med 31. december 2014. Rabatkoden kan ikke kombineres med andre tilbud & nedsatte varer og gælder ikke varer mærket med  “Ingen rabat”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.