0
Bolig inspiration Gør det selv & krea

Ny indretning i vores børneværelse

Åhhh, dette er er blevet mislykket, men der ligger nogle gode tanker bag, så jeg deler det med jer alligevel. Jeg har taget hul på en ny indretning i vores børneværelse, men ikke alt kan lykkes perfekt hver gang, vel+1

Jeg fik en “hjerneblødning” for nylig – gik amok med farveprøver og pensel i pigernes værelse, segnede efterfølgende og konstaterede, at jeg er blevet langt fra tilfreds med resultatet. Jeg havde en fin forestilling om store, mørke skyer, som skulle bølge ind over pigerne på en tryg måde, når de skulle putte, men modet til at gøre det fuldendt udeblev, så det ligner nu mest af alt et par amatøragtige blomster i meget skønne støvede farver.

Sagen er den, at pigerne er blevet store – de har behov for et værelse, hvor de kan lave mere end bare sove. Lige nu har vi bare legetøj i skuffer og kurve, men jeg synes de mangler et lidt mere sejt miljø – og et skrivebord – så nu har jeg drejet fokus på det projekt igen. Jeg kan se det for mit indre øje, men har lang vej igen…

indretning børneværelse tvillinger piger sadolin DIY

Ideen til det har luret længe i mit baghovede, så da udfordringen kom fra Sadolin, og jeg så de farver, de havde sendt til mig, blev jeg fyr og flamme. De farver er lige i skabet, hvis du spørger mig, så jeg så det for mig. Jeg må bøje mig i støvet og konstatere at de hos Sadolin er langt dygtigere til at skabe en stemning, end jeg har været – men bare rolig, jeg vender stærkt tilbage med version 2.0, forhåbentlig inden alt for længe. Nu har jeg fået blod på tanden, nu tænker jeg stort!

I stedet for at strø salt i såret, så lad os i stedet glædes ved de smukke billeder, som Sadolin har beriget os med.

indretning børneværelse tvillinger piger sadolin DIY

Sadolin sendte mig en udfordring, for at se hvad jeg ville gøre med farverne fra deres Top 7, og du kan se mere om farverne hos Sadolin.

Mon ikke du kan gengkende det der med de mislykkede forsøg – dem hvor man tænkte, at det havde man da lige styr på, og så skete det bare ikke? Hvad har du mon kikset, har du lyst til alt dele med mig?

………………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak © and Sadolin
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest
Indlægget er udgivet i samarbejde med Sadolin – læs min reklamepolitik her

Få mere inspiration til børneværelser

Du kunne også være interesseret i

8 Kommentarer

 • Reply
  Ditte K. R.
  17. november 2014 kl 17:21

  Hej 🙂 Jeg har fulgt din blog længe , men aldrig skrevet en eneste kommentar, men jeg nyder meget at følge med. Der er bare en teknisk ting der irriterer øjet, når jeg læser med. Den sorte bjælke med emnerne (jeg ved ikke hvad man kalder sådan en, men den med “interior – family – osv..), den sidder midt på skærmen og den følger med ned, når man scroller ned på siden, og skjuler derfor noget af teksten og billederne? Jeg tænker ikke at det er meningen, så jeg ville bare nævne det. det kan også være at det er meningen, eller at det kun er min skærm den er gal med. Sneen er til gengæld helt vildt hyggeligt 🙂
  Vh Ditte

  • Reply
   by.bak interior & lifestyle
   17. november 2014 kl 21:05

   Hej Ditte.
   Dejligt at høre fra dig, især når det er noget konstruktivt, som jeg jo gerne vil forsøge at få rettet op på – om jeg kan ved jeg ikke, men jeg vil forsøge, så blive hængende og bær over med det lidt endnu. Rigtig god aften, kærligst Dorte

 • Reply
  Halla
  17. november 2014 kl 21:36

  what she said.. 🙂

 • Reply
  Katja Astrup
  18. november 2014 kl 21:20

  Som jeg skrev på IG kan jeg slet ikke se noget mislykket ved de fantastiske skyer :0) Lækre farver, smukt arbejde og skønt værelse pigerne har :0)

 • Reply
  anyajensen
  19. november 2014 kl 9:07

  Hej Dorte – jeg er vild med farverne i værelset – go jeg syntes det ser så fint ud:)
  Og jeg ser det samme some Ditte – din ‘pages bar’ rykker med når man scroller – så den skygger for det man skal læse 🙂 Happy day, og jeg elsker din julesne :)))

 • Reply
  Julepynt i børneværelset // Indretning | by.bak interior & lifestyle
  24. november 2014 kl 7:08

  […] sjovt nok i total overensstemmelse med kasserne på hylden, som fik en tur med farveprøverne fra Sadolin. Jeg har i øvrigt investeret i et fint lille drivhus fra Ikea, hvor pigerne har fået lidt grønne […]

 • Reply
  Indret dit børneværelse med rabat // Sidste chance | by.bak interior & lifestyle
  13. februar 2015 kl 10:52

  […] husker måske mit maleprojekt i pigernes værelse, som ikke endte som jeg ville det? Nu har vi jo hængt i bremsen i snart en måned herhjemme […]

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.