Udgivet i 3 kommentarer

Alt muligt rart om dagen i går

Rare ting kommer i alle mulige former – for mig var det i går fyldte chokolader, udsalg, pizza night hos venner og en nyinstalleret billedevæg i stuen.

I går havde jeg ingen planer – eller det er i virkeligheden ret forkert, for der var en lang to do-liste, men alle opgaver kunne løses hjemme, iført hyggebuks og grimt sovehår, hvilket var lige hvad jeg trængte til. Jeg har en underlig, trykkende hovedpine for tiden, som begynder at tage energien og overskudet fra mig – skal se at få styr på den, men det var helt dejligt med en dag uden forventninger til min kunnen eller til mine sociale færdigheder.

Jeg var til boglancering forleden i anledning af den nye danske kunstbog “Danish art print – Art versus Design”. Jeg glæder mig til at bladre seriøst igennem henover weekenden, og i går havde vi leg-spis-og-skrid-aftale med venner. Kender I ikke den slags aftaler, jer med børn? Det var super fint at vi kunne hente børnene samtidig i børnehaven og følges hjem. Ungerne kender hinanden så godt, at de gik direkte i legeværelset, mens mødrene kunne drikke the. Mænderne kom med pizza, og da gråd og træthed meldte sig hos mine piger, smuttede vi hjem i seng, mens mænderne tog en aften i fodboldens tegn. Jeg gik i brædderne til Vild med Dans.

Today 5Det skulle ende med at tage os lang tid, men nu er der endelig kommet billeder på væggen. Om de skal hænge lige præcis sådan her, ved jeg ikke endnu – jeg synes ikke helt, jeg kan mærke tilfredsheden, så lur mig om ikke der bliver flyttet lidt inden længe. Jeg har i øvrigt taget min elskede Wegner-gyngestol ind i stuen. Jeg synes, den optager meget plads visuelt, men den er dejlig at sidde i, ikke mindst at kigge på – også selvom jeg har været en bandit at male den.

Today 4To the sky 3.0 BY BAK
De første kalendergaver blev pakket ind i går, og jeg er faktisk lidt utålmodig efter at hænge dem op i år – endnu mere glæder jeg mig til at give pigerne dem. Der er gode sager i dem, fordi vi valgte weekendmodellen, som jeg var inde på i indlægget her.

Today 3Jeg improviserede lige lidt, da jeg trængte til noget nyt i soveværelsets vindue. I stedet for at købe en dyr glasklokke fandt jeg en billig glasvase fra Ikea i skabet, som nemt kunne fungere som klokke. Som underkop/tallerken har jeg brugt et iret grønt messinglåg til en krukke – jeg må indrømme, at jeg er ret tilfreds med denne nemme og budgetvenlige løsning, som jeg synes ser total tjekket ud. Hvad synes du?

Today 6To the sky 3.0 BY BAKDet måtte jo ske før eller siden, så hvorfor ikke nu. Min dulcey-karamel blev til fyld i chokolader. Der er plads til forbedring, men de er dælme gode sådan her… 
Today 2Lykken er en natkjole – det fandt jeg ud af, da der af uransagelige årsager kun dukkede en enkelt en op med posten fra Milk. Heldigvis fik jeg fingrene i endnu en, så nu er kjolerne det eneste, som dur.

Today 1

Jeg er i fuld sving med planlægningen af udsalget for denne sæson, så stangen gøres op, så den er klar til at blive solgt.

Hvis du er den, der ikke vil fristes af udsalget hos Black Swan (40% siger jeg bare, så det vil du jo godt), så skal du ikke klikke forbi prøverummet, hvor der er mere information omkring priserne, åben hus-arrangementerne og de lækre styles, som næsten ikke koster noget.

English recap: Just some really nice things I spend my time doing yesterday. Hope you enjoy the weekend.

………………………..

LINKS & CREDITS
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

3 tanker om “Alt muligt rart om dagen i går

  1. Super lækker billedvæg du har fået hængt op, der ser så hyggeligt og lyst ud i jeres stue :0)

    1. Tak Katja – vi har generelt masser af lys i huset ja, især i underetagen vælder der lys ind fra alle retninger og jeg ELSKER det. 🙂

  2. […] da jeg satte billederne op på væggen for nyligt – det nævnte jeg vist også for jer (her), men nu er det altså en […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.