Udgivet i 5 kommentarer

Året der gik // Outfits

Året der gik_outfits 1-01

Året der gik handler ikke kun om de tunge emner, for vi skal også forbi mit klædeskab – seriøst emne? Nej, men det fyldte jo lidt på bloggen i år – ikke mindst sagde jeg “ja tak” til en ny udfordring, som I også i 2015 vil mærke lidt til. Lad os kigge nærmere på outfits, stil og tendenser.

Dette år blev året, hvor jeg turde hoppe lidt mere ind foran kameraet. Det har jeg ikke rigtig turdet tidligere, men I har heldigvis været top søde med opbakning og søde kommentarer, når jeg har gjort det, så jeg har fået mod på mere af den slags. Det vil i 2015 stadig ikke være det emne, som fylder mest på bloggen, men jeg synes det er et hyggeligt sidespring, lige jeg synes med opskrifterne, og det er trods alt en livstilsblog, jeg driver her 🙂

Der er vist ingen tvivl om hvilken farveskala jeg foretrækker? Eller om jeg er fan af glimmer måske?

Året der gik_outfits 2

I år skete der også det, at jeg takkede ja til en ny udfordring som modekonsulent for Black Swan. Det har unægteligt haft indflydelse på min garderobe, men det er kun positivt, da båden stilen, priserne og kvaliteten passer perfekt til mig. Den nye sæson skydes i gang 5. feb, så jeg er i fuld gang med at planlægge og glæde mig (jeg har allerede smugkigget lidt på den nye kollektion, som rummer pudderfarver, et akvarel-agtigt print og neopren).

2014-12-23 04.15.33

Jeg slutter året af i min julekjole, som bliver et stort hit for mig den kommende tid. Farverne og snittet er super og den tåler både sneakers og stilletter, hvilket nærmest er et krav i min bog. Jeg skal se om ikke jeg kan få knipset nogle outfitbilleder af kjolen på. Har du styr på nytårstøjet endnu? Ellers skal du helt sikkert kigge nærmere på min listen nederst i indlægget, hvor jeg har samlet et par udsalgstips til dig ♥

5 tanker om “Året der gik // Outfits

 1. Du gør det så godt foran kameraet så bliv du bare ved :0) Da vi var i Barcelona i uge 42 fandt jeg en simpel sort kjole fra Mango som jeg skal have på til nytår :0)

 2. […] Læs “Året der gik i min familie” Læs “Året der gik i mit klædeskab” […]

 3. Det kan da godt være, at klædeskabssnak ikke er så seriøst, men det er jo netop det der er så dejligt ved din blog Dorte, mangfoldigheden og spændet mellem tøjsnak (som jeg personligt er vild med 🙂 og personlige indlæg (som jeg OGSÅ er vild med)
  Nytårstøjet er der styr på, da jeg er på arbejde dén aften.
  Rigtig godt nytår til dig og dine Dorte
  Kh. Mette

  1. Hej Mette. Håber I havde et brag af en fantastisk aften – min endte selvvalgt i hyggetøj og dynerne før midnat. Det var skønt og selvom vi vågnede af knald og brag, var vi ikke oppe en eneste gang – hverken for at se fyrværkeri eller trøste børn. Rigtig godt nytrå til dig, og hvor har det bare været hyggeligt at høre fra dig igen i 2014. Kærligst Dorte

 4. […] Læs “Året der gik i min familie” Læs “Året der gik i mit klædeskab“ […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.