Udgivet i 5 kommentarer

DIY gavemærker og pynt

Skal du til at pakke gaver ind, og vil du gerne forberede lidt, men ikke for meget?  Her er et par nemme tip til gavemærker og pynt, som kun kræver lidt “D-I-Y”-forberedelse og gør pakkerne personlige.

Det behøver jo ikke være kompliceret, så hvis du starter med at købe pænt papir, indpakningsposer og bånd, er du allerede godt på vej. Vil du give gaverne et personligt præg, så kan du lave personlig pynt og gavemærker, som ikke kræver det helt store tidsforbrug.

gavemærker-5DIY gavemærker og pynt// Materialer fra Lucis Kaas, Søstrene Grene, Ferm Living og Panduro Hobby, se mere her //

DIY gavemærker og pyntDIY gavemærker og pynt

Jeg har købt gavemærker i Søstrene Grene og glimmer i Panduro Hobby, fordi det er lidt finere og glimter lidt ekstra. På et underlag har jeg drysset et godt lag glimmer ud, på gavemærket har jeg sjusket lidt lim på og blot duppet mærket ned i glimmeret. På samme måde har jeg gjort med små kogler, som har fået bare en snert af glimmer i en diskret brun farve, så det ikke skriger til himlen. Glimmer- og limresterne på underlaget kan sagtens blive til noget også, så jeg har trykket et par brune stickers over det sidste, som jeg kan bruge til at lukke silkepapirspakker med.

Sidste år lavede jeg akvarel gavemærker, som jeg stadig har nogle af, så dem bruger jeg igen i år. De blev ret fine, synes jeg, og var også nemme at lave. Få ungerne til at lave små streger, hvorefter du med rigelig vand laver akvarelmønster på.

DIY gavemærker og pyntDIY gavemærker og pyntDIY gavemærker og pynt

Det var bare lige dagens hurtige tip. Der er jo ikke det store nytænkning i det, men nogle gange kan man bare lige skubbes over i en anden genre, når man ser, hvad andre gør.

Jeg talte med en forleden, som fortalte, at de fleste først pakker deres julegaver ind på selve juleaften – I ved, så lidt hastigt. Gad vide, hvad I andre gør? Jeg ved jo I er nogle derude som også gør lidt ekstra ud af det, men hvornår foregår indpakningen hos jer??

English recap: I made some gift tags with glitter and glue. They are very simple but do the job perfectly and no one says you have to use a huge amount of time just to make it personal, right?!

………………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Find flere juleindlæg

DIY gavemærker og pynt DIY gavemærker og pynt

5 tanker om “DIY gavemærker og pynt

 1. Jeg er vild med din gaveindpakning, især med papiret og de fine gavemærker med glimmer. Elsker også at du er sådan en glimmer nørd, der går op i hvor glimmeret glitre finest.

  Selv er jeg ret vild med at pakke fint ind og har været det siden jeg bare var en stor pige. Jeg tror et af de første indlæg på min blog handlede om en fin gave jeg havde pakket ind med min ældste. Siden blev det til mange flere indlæg med gaveindpakning og for nogle år siden var jeg faktisk anbefalet for gaveindpaknings ideer i hele fem lande samtidigt. Lidt vildt.

  1. Pige, kend dit glitter – fristes man til at sige ha ha. Det er da super cool at du har været anbefalet som gaveindpakningsspecialist – godt gået

 2. Har nu lige været på opdagelse i dine gamle indlæg. SÅ mange skønne gaveindpakninger. Dine avis indpakkede gaver mindede mig lidt om den gang jeg slæbte aviser med hjem fra Kina til årets julegaveindpakning.

  Og så så jeg opslaget i politikken. COOL. Tror faktisk godt jeg så det, men der var nok for travlt omkring jul til at gå ind og finde bloggeren bag indpakningen.

  1. Hvor er det hyggeligt, du har været på opdagelse. Har set du også har en stor hang til gaveindpakning så det er da helt sjovt at du kan huske artiklen

 3. […] ♥ Gavemærker fra Søstrene Grene med glimmer på – se hvordan du laver dem […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.