0
Børn Gør det selv & krea

Glimmer-dimmer og nytårsfest

Hvis der skal fejres nytår på samme måde, som mig, får du ikke brug for de fristende glimmersager, jeg har fundet frem til dig. Men skal du holde nytårsfest, så se her et par ideer til pynt og gadgets.

Hvordan fejrer du nytåret? Måske en stor fest, måske bare i ro og mag, eller måske gør du slet ikke noget som helst? I mange år har vi haft tradition for at holde rigtig fest med made udefra, drinks og høj musik. Men så er der kommet børn til hos os alle sammen, og på forskellige tidspunkter, så nu er konceptet blevet aflivet – faktisk for flere år siden.

Sidste år fik vi lyst til at stikke af fra det hele, men det lykkedes ikke at få det planlagt, så da vi for et par måneder siden talte om den kommende jul og nytår, var vi ikke mange minutter om at vedtage, at så gør vi det i år. Vi putter børn og weekendtasker i bilen, kører til Berlin og fejrer nytår i en lejlighed i komplet og fuldstændig familiero. Jeg glæder mig som en gal, for efter en travl måned, som nu også har sat sig på pigernes overskud, trænger vi faktisk bare til at slappe af og ikke være noget for andre end hinanden. Bliver der støj, bliver de bange ved midnat til lyden af krudt, så lægger vi os bare i ske med dem og giver den ro, som det har været så vanskeligt at skabe de forgangne år.

HVIS jeg nu skulle have holdt en super sej nytårsfest, så er der ingen tvivl om temaet, så jeg har været en tur på Etsy for at finde lidt lækker inspiration frem til jer – måske I så kan bruge det, når nu jeg har meldt pas?


Nyta%CC%8Arsfest på etsy// Folieballoner med tal // Midlertidig makeup-tatovering // Folie coasters med guld // Ansigtsdimser på pinde //
// Tassel guirlande i pudderfarver // Invitation // Guldstjerner til cupcakes // Silkepapirspompom´er // Tulleskørt til mor // Invitation //

Okay, jeg indrømmer det gerne – lyserød er stadig farven. Det er sjovt, som man bare ender ved noget, som man ellers slet ikke har en forestilling, passer til én. Sådan er det med lyserød – jeg er slave af den farve, men vil egentlig ikke altid indrømme det. Farven fejler nu ikke noget, og så gør den mig virkelig glad – især i følgeskab af lidt glitter.

English recap: So New Years is coming up and we have actually decided to skip it this year. But – there´s no reason not to take a look at all the glittery and pink gadgets that could possibly bring your party to a new level, right? These are some thing found at etsy.com.

……………….

LINKS & CREDITS
Billeder fra etsy bearbejdet af Dorte Bak ©

Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Find flere inspirationscollager
Se andre indlæg om festtemaer

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.