Udgivet i 3 kommentarer

Giv din indretning lidt hotelstemning

Magisk video til jer i indlægget, jeg siger det bare! Og så skal I se, hvordan I kan justere jeres indretning ved at skabe hotelstemning i jeres eget hjem – uden at ruinere jeres 2015-budget.

Jeg starter lige indlægget med en teknisk update til jer vedr. bjælken på bloggen. Den er jeg selvfølgelig i gang med at forsøge fjernet fra den placering, som den har. Jeg er klar over, at den forstyrrer, jeg er enig, og derfor håber jeg naturligvis også, at det snart er fikset. Blot er det et teknisk issue, som jeg ikke synes at kunne løse på egen hånd. I mellemtiden kan jeg anbefale enten at læse med via Bloglovin eller hvis du på din mobil i bunden vælger mobile version, så burde bjælken forsvinde. Det er selvfølgelig drøn ægerligt at I skal vælge det fine layout fra, men det er læsevenligt, og så skal jeg nok lave en udmelding, når problemet er løst. Jeg er GLAD for, at I bærer over med det, og håber, I fortsætter med det lidt endnu.

I går skrev jeg lidt om tendenser (her), og i dag synes jeg I skal se et par smukt stylede eksempler på, hvad jeg mener, når jeg skriver international flamboyance. Med “international flamboyance” kunne jeg også have skrevet “hotelstemning”, for det er i virkeligheden nok det, som jeg synes, det dækker over.

Hos H&M Home bringes tunge og overdrevne elementer med ind i deres miljøbilleder på en rigtig fin måde, hvilket netop giver den der hotelstemning. For mig er det kun er plus, men det kan jo være, der sidder mange derude, som ikke helt har samme begejstring?

Hotelstemning tendenser indretning 2015 HM HomeHotelstemning tendenser indretning 2015 HM HomeHotelstemning tendenser indretning 2015 HM Home

Jeg synes billederne har et både retro- og vintagefeel, som jeg fungerer super, også selvom der er elementer, som jeg aldrig lukker ind i mit eget hjem (læs: dug med flæse, hvad sker der for det??)

Faktisk drømmer jeg om at skabe lidt af den samme stemning omkring mit home office. Væggen har jo fået en mørkegrå farve og jeg er på udkig efter et billede. Min drøm er et eller andet kitch maleri af en fisker, en havn eller måske af en stor buket blomster i stil med dem fra billede 2 eller på bordet på billede 3. Jeg er klar til guldramme og det hele, men det er jeg ret så sikker på, at min mand ikke helt er (endnu).

Jeg slutter af med H&Ms helt egen julemagi. Det er fuldstændig eminent og fint at se videoen nederst i indlægget, så gør det og kom i magisk julestemning med Tony Benneth og Lady Gaga for H&M.

Det kan jo være, det kun er mig, men jeg synes der er lidt 90´er stil over de tendenser, vi har set på i går og i dag. Er I, ligesom mig, også klar til alt det nye eller sidder I mon og ryster på hovedet?

English recap: Yesterday I shared my thought on the tendencies within the interior decorating for 2015. Today I wanted to share some fine examples with you. H&M Home has caught my thoughts and hit the nail spot on. I love the images above and think it would be absolutely lovely to put some of this feel onto my own home office. Don´t you think so too? 

Do your self a favor by the way and scroll to the bottom of this post. The video of Holiday Magic with Lady Gaga & Tony Bennet performing for H&M should get you in the right spirit, I promise.

……………………

LINKS & CREDITS
Photos and video via H&M ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Få mere inspiration og tendenser

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cf5K7u8HNhY

 

3 tanker om “Giv din indretning lidt hotelstemning

  1. Bjælken er der også når man læser vis Bloglovin, i hvert fald på computeren

  2. […] Kan I i øvrigt se for jer, hvordan det hjørne kan bære lidt mere hotelstemning a la mit indlæg fra i morges? […]

  3. […] er gået på inspirationsjagt, for som jeg tidligere har været inde på her og her, så synes jeg at humøret er der til lidt nye måder at tænke indretning på. Altså ikke […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.