Udgivet i Skriv en kommentar

Ideer til en hjemmelavet værtindegave // På falderebet

Panikker du over den sidste gave, indpakningen eller en hjemmelavet værtindegave lige her på falderebet? Så se med her, hvor jeg har samlet mine forslag til dit og dat.

Der er stadig åbent i diverse butikker, men på dette tidspunkt kan ens evne til at tænke klart godt sætte ud – især hvis der stadig mangler en del. Jeg tænkte derfor, jeg ville give en iderig hånd med på vejen, så du -måske med ting, du allerede har i huset – kan få de sidste små detaljer på plads.

Spiselige pakker

Ligger du alligevel inde med nogle gode småkager, så pak lidt mellemlægningspapir og en fin sløjfe omkring, og medbring til din værtinde ♥

hjemmelavet værtindegave indspiration

Kog en lækker smørbar karamel (Dulcey) og bind en sløjfe om glasset

Det kan nås endnu og kondenseret mælk kan skaffes i de fleste supermarkeder ♥

hjemmelavet værtindegave indspiration

En smuk buket

Køb en julestjerne, klip grenene ved roden og hold dem over et stearinlys for at stoppe “blødningen”. Saml blosterne til en fin buket – min er helt enkel, som I ser, men du kan sagtens smide et par grene ved også – eventuelt nogle som strikker lidt højere ♥

hjemmelavet værtindegave indspiration

Skal du pakke gaver ind i dag eller i morgen, så kig i børnenes skuffer og led efter glimmer, lim, stickers og bånd. Alternativt kan du gå i haven og klippe nogle grene, samle nogle kogler eller blade, som kan blive til fin pynt på gaverne – selv det kedeligste gavepapir kan se ud af noget, hvis det får lidt pynt ved sløjfen. Se her…

Lav julepynt og pak i en lille æske

Hvis du er typen, som ligger inde med Fimoler, dukkerler eller lignende, så lav små fine ophæng – lad eventuelt ungerne hjælpe med udstiksforme fra bageskuffen. Pak dem ind som en lille ekstra julegave eller som værtindegave ♥

hjemmelavet værtindegave indspiration

Pæn gaveindpakning med det, du har i huset

Brug stickers, bånd eller andet sjovt til at peppe gaverne lidt op med – det behøver ikke være avanceret for at blive et fint resultat ♥

GAveindpakning_tricksGAveindpakning_nemme tips 12

Gavemærker og kogler fra haven med glimmer

Vil du gøre lidt mere, som bliver lidt mere elegant, så fin lim og glimmer og pynt grene og kogler, som du nemt henter ind fra haven eller parken – brug f.eks. kobberfarvet ståltråd til i stedet for bånd ♥

gavemærker-5

Mine piger er på legepladsen lige nu, sammen med deres far. Når de kommer hjem, så ruller jeg fimoler ud og lader pigerne stikke løs – de skal bages i ovnen og så kan de ellers gøre klar til små pakker. Hele dagen i dag er sat af til at de kan lave julegaver, for det går de rigtig meget op i. De skal pakkes ind og de glæder sig til at give dem til kusiner, bedster, onkler osv.

Hvis du ikke fandt den inspiration, du mangler, så følg links´ne nederst i indlægget for at hente mere fra samme skuffe. Er du mon i mål?? ♥

English recap: This post is a recap of some ideas I shared with you earlier on. All of it either supports wrapping or creative content for gifts.

……………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se flere DIY´s
Se flere søde sager
Se mere gaveindpakning

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.