Tendenser indenfor indretning 2015

Hvilke tendenser indenfor indretning vil 2015 byde på? Hvilke tendenser vil vi se i julen? Jeg kigger nærmere på de tendenser, som jeg tror på, og jeg deler et par Instagramfavoritter.

Blogland og Instagram rummer så fantastisk og latterlig meget inspiration, at jeg nogle gange smiler stort og bredt inden dagen har afskrevet sin første time. Hvad gjorde vi i grunden før vi havde alskens sociale medier til at stimulere os??

Nå, men julen er over os, så hvad ser vi allerede nu af gennemgående tendenser? Og hvilke tendenser tror jeg på i 2015?


tendenser 2015 indretning// Julelandskab af LabDecor // Dyrelandskab nedenunder af The Vintage Hausfrau // Blå stylings af Katrine Kaul for Dyrup // Farveprøve i midten fra Sadolin //
// Papirklip set hos
 @finurlignet // Adventskrans af @precht //

Når det handler om indretning, bemærker jeg især to centrale temaer – her, der og alle vegne står julen og indretningen i naturens tegn. Naturen fortolkes i så mange forskellige udtryk – både traditionel, tung, humoristisk og naturtro. Jeg er VILD med både LabDecor´s og Vintage Hausfrau´s versioner af landskaber, hvad siger I? Mon ikke der, de kommende uger, dukker rigtig mange landskaber op på Instagram? Jeg fornemmer en bølge… Jeg er i øvrigt meget vild med @precht på Instagram. Det nedtonede, tunge univers stimulerer virkelig mine sanser lige for tiden, og understreger da også en af de tendenser, som jeg tror på.

Farver i boligen

Generelt tror jeg rigtig meget på de tunge udtryk. vi har i lang tid kørt lyst, hvidt-i-hvidt nordisk indretning, og jeg tror, at vi – især i 2015 – vil komme til at se modige variationer af den nordiske indretning. Blå er hot, og det har jo sneget sig ind på os over det sidste års tid, men nu er det her, BIG TIME. Dyrup har netop præsenteret os for deres nyeste farveskud, Vandfald, som er en hidsig, dog stadig varm blå farve. Farven i sig selv er dristig, og jeg kan godt understrege, at den kræver mandsmod at smække op på en hel væg, men jeg må også sige, at den vokser på mig. Til mit eget hjem, pønser jeg også på lidt blåt, men jeg vil nok lægge større flader med en mere dæmpet og mat blå, f.eks. den viste fra Sadolin.

Internationale stemninger

Jeg har i lang tid været mæt af de “sædvanlige” hjem i diverse boligmagasiner. På en eller anden måde, har sociale medier fået slukket for min begejstring for visse designerstole, lysestager og plaider, så jeg ser til med jublende sind, mens flere og flere tager noget nyt til sig, som jeg selv betegner som international flamboyance. Store lærreder, dybe farver, tunge tekstiler – stadig integreret i vores hjem med den nordiske lethed, som vi i Skandinavien trods alt er kendte for. Jeg glæder mig sådan til at se, hvad alle andre indretningsbloggere finder på i 2015 – kommer der mere vovepels mon?

Botanik i indretningen

Urban gardening og botanik er endnu en tendens, som har taget over efter den meget minimalistiske indretning. Vi ser kaktusser, sukkulenter, palmer, svigermors tunge – you name it, bare det er grønt, rustikt og kan stå i store klynger med andre grønne brødre og søstre, men det kan også udleves i tekstiler og tapeter, f.eks. denne kollektion fra Flügger. Jeg tog mit første skridt for noget tid siden, som du kan se her, men jeg er klar til endnu mere. Jeg kan i øvrigt bidrage med en opfølgning på det store spørgsmål i samme indlæg – de lever alle sammen undtagen en lille skrøbelig satan. #retgodtgået

På Instagram er jeg blevet udfordret til en leg: #mammaliv. Jeg er meget dårlig til at følge op på den slags, men jeg synes, det er et fint tema, så jeg har vovet mig ud i det. Du er velkommen til at følge med, hvis ikke på hashtagget, så direkte på min profil: @by_bakinterior. Og fortæl mig så gerne, hvem jeg bare SKAL følge på Instagram??

English recap: I love the blue colors that have taken their place in the interior world. Are you ready for blue I wonder? 

…………………..

LINKS & CREDITS
Photo credits under the picture ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Få mere inspiration og tendenser

Indretning Instagram by_bakinterior

madplan
Follow:
Share:

9 Comments

 1. Helle D
  1. december 2014 / 13:56

  Blot lige en teknisk kommentar til din blog. Hvor ER den sorte bjælke midt på siden altså bare irriterende!!!! Og så synes jeg, er det er temmelig besværligt at finde ud af, hvor man kan skrive en kommentar… man SKAL klikke ind på indlægget, for at kunne skrive, selvom man kan læse det hele på “hovedsiden”, hvilket er klart det letteste. Det ville dog være meget nemmere også at kunne kommentere der, men jeg ledte og ledte uden held….måske det bare er mig, der er tungnem…? Blot lige for at informere dig om det, da jeg godt tror, at sådanne ekstra klik og besværlig teknik, kan afholde folk fra at kommentere 🙂

 2. Helle D
  1. december 2014 / 13:58

  Og jeg ser så nu, at man bare skal pile tilpas længe ned, for at finde “kommentarboblen” på hovedsiden… så er det jo alligevel i skønneste orden – den havde jeg ikke opdaget i 1. omgang 😉

  • 1. december 2014 / 15:17

   Nej men det er vel meningen st det skal føles let og brugervenligt og det har det jo tilsyneladende ikke været. Det beklager jeg – bjælken er jeg klar over og arbejder på at finde den tekniske hjælp til at sømme den fast til toppen … Hvis du kan bruge det til noget så er bjælken der ikke i mobilversionen så indtil jeg får det fikset kan det måske hjælpe – eller at læse via bloglovin. MEN det skal fikset, jeg ved det godt. Håber du bærer over med mig

 3. Helle D
  2. december 2014 / 12:19

  Selvfølgelig bærer jeg/vi over 🙂 Ville bare lige sikre mig, at du vidste det. Jeg har ingen smartphone men læser med fra bærbar og ipad og der er det galt begge steder, blot hvis det hjælper dig at vide det. Teknik, man ikke kan få til at virke, er SKOD 🙂 Det SKAL bare virke! Og det gør de fine snefnug 😉 Mht. “boblen” til kommentarer, så er det vist bare mig, der er langsom…. men jeg ledte godt nok temmelig længe for at finde ud af, hvor jeg kunne kommentere….. måske andre også gør det og derfor opgiver?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.