Udgivet i 9 kommentarer

Julebord med dansk design

julebord dans design julefest

I går havde jeg dækket et julebord med dansk design og hjemmelavede lækkerier. Vennerne kom forbi til adventshygge med børn og godt humør.

Husker I indlægget fra i går (her), hvor jeg bad jer krydse fingre for vores arrangement? Det hjalp, så tak skal I have! Jeg havde inden gæsternes ankomst dækket et julebord, som gerne måtte emme af julemagi og overdådighed. Jeg synes, det lykkes fint, og jeg nåede også at knipse billeder af det hele, inden huset blev fyldt med mennesker.

julebord dans design julefest

Den smukke mørkeblå hørdug er fra Broste Copenhagen, ligesom porcelænet i den sart grønlige farve med en diskret streg. Jeg har desuden brugt den store marmorbordplade fra stuen og det nye marmorbræt fra Kristina Dam Studio, og så naturligvis lidt af det gamle service fra skabet. Det var et perfekt miks af nordisk, klassisk og moderne.

julebord dans design julefest
julebord dans design julefest

Vores arrangement gik som smurt. Stemningen var god både blandt børn og voksne, der blev spist (meget), drukket glögg, spillet julemusik, snakket og grint – og der blev forlangt, at det gøres til en tradition. Ved de slet ikke, at det allerede er en tradition?! Da alle var gået klokken ca. 17 var vi alle trætte – kattene lå med snuden mast ind i sofaryggen, helt slatne som havde de fået en sovepille, og vi andre hang bare lidt i hinandens selskab. Vi gør det igen, det gør vi helt sikkert!

Selvom det ser ud af meget, så var det ustressende. Jeg er efterhånden landet et sted, hvor jeg har barren liggende højt, mens jeg planlægger, hvorimod på selve dagen, accepterer jeg at det går, som det vil gå, og at det nok vil være “godt nok”. Det er en fornøjelse at være landet der, for før i tiden kunne jeg slet ikke stoppe mig selv, det blev aldrig “godt nok”.

I dag står den på træning, et spændende møde og så skal mormor hente pigerne og have sin ugentlige adventsgave. Den hænger vi på det store pakkekalenderjuletræ, for det synes pigerne er så sjovt. Rigtig glædelig mandag til jer alle ♥

English recap: Yesterday we finally had our christmas party for some of our friends. It went well, really well, and the guests decided that it should become a new tradition. Little do they know that it already is a tradition. The table was set to bring christmas magic and I believe it worked. 

………………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Broste Copenhagen har været så søde at udlåne dug og porcelæn til min julefest. 

Se mere af mit hjem
Se alle indlæg med juleinspiration

julebord dans design julefest
julebord dans design julefest
julebord dans design julefest

9 tanker om “Julebord med dansk design

  1. Det er bare sådan en hyggelig tradition at have. Vi har gjort det hver år siden 07, hvor hele familie bliver inviteret (inkl onkler, tanter, fætter og kusiner ) så vi bliver altid omkring de 40

    1. Det lyder altså VILDT Camilla, men garanteret også mega hyggeligt.

      1. Det er det også – og med årene har jo også lært at slække på kravene til mig selv – jeg har lært at det ikke er så vigtig om der kun er 5 slags småkager i stedet for 7 eller om jeg blev nødt til at købe syltetøjet i stedet for at lave det selv. Det handler bare om at alle hygger sig.

        1. Lige præcis – derfor var æbleskiverne F.eks også købt i går selvom jeg både elsker at lave og spise de “ægte” af slagsen

  2. Det ser super hyggeligt ud! Er det muligt at der kommer et samlet indlæg med opskrifter på dine julegodter fra arrangementet?

    1. Hej Camilla, måske, men foreløbig kan du i menuen under opskrifter klikke på julens spinderier – jeg skal gerne lægge opskrift op på karameller en af dagene også

  3. Det ser fuldstændig fantastisk ud, på den helt rigtige, afslappede måde! Præcis som julen skal være. Tillykke med at du har fundet balancen!

  4. Dejlig tradition og det er et meget smukt bord du har fået dækket :0)

  5. […] Klassiske havregrynskugler (opskrift nederst i dette indlæg) […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.