Udgivet i 4 kommentarer

Julethyl til tøserne

Vi har ikke haft tradition for at skulle have julekjoler, men i år fik pigerne lov at vælge thyl til et par nye skørter. De har drillet (ret meget), men de er færdige og vi må elske dem, som de er.

Det der med juletøj, har vi ikke rigtig brugt herhjemme. Vi har så meget fint tøj i skabet, at jeg ikke ser det nødvendigt at gå ud og købe noget nyt “bare fordi det er jul”. Da pigerne og jeg for nyligt holdt en særlig fridag, gik vi en tur i Stof2000 for at kigge på fint stof, og nogen forelskede sig i noget glimmerthyl. Da vi jo ikke er ude i den store udskrivning, besluttede jeg at købe ind til et par thylskørter, som vi nu kalder julethyl.

julekjoler thyskørter DIY

Syningen har drillet ret meget, men nu er de færdige og bliver ikke lavet om. Herregud, det er jo bare thylskørter, ikke?! Jeg må gøre det nemmere for mig selv næste gang, sænke ambitionsniveauet, og bare kværne sammen med en løbegang, men denne gang blev det med elastik i livet og en silkesløjfe til at spænde nederdelen med.

Til det ene skørt fandt jeg det nødvendigt med et underskørt, som jeg valgte at afslutte med Nannas teknik. Den afslutning lavede hun også på min brudekjole, og det giver sådan en fin kant. Jeg havde forestillet mig, at det ville være meget svært at lave, men nej, easy peacy et voila.

julekjoler thyskørter DIY julekjoler thyskørter DIY julekjoler thyskørter DIY julekjoler thyskørter DIY

Pigerne har ikke været i dem endnu, så jeg kan ikke vise jer skørterne in action, men måske det vil lykkes mig at fange dem en dag i nær fremtid.

Selvom vi ikke har haft tradition for at købe julekjoler, så kan man jo sagtens blive fristet, og hvem ved – måske vi nu sidder i saksen?! Hvad gør I andre, køber I julekjoler (eller bukser til drengene)? ♥

English recap: I made some glitter skirts for the girls. They have chosen the fabric them selves and I am so excited to show the results to them.

……………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se mere børnemode 
Se flere indlæg om syning og kreativitet

4 tanker om “Julethyl til tøserne

  1. VI køber julekjoler til pigerne hver år – de fleste år er de faktisk fra Zara, hvor vi har købt dem når vi er på ferie i udlandet.

    1. Åhhh Zara laver også de fineste ting, og når vi taler julekjoler, så kan jeg lige præcis forestille mig hvor fine og klassiske de sikkert har været 😉

  2. Hvor er de smukke 🙂 Her vælger begge børn lidt selv hvad de vil have på.. det vil sige, Dullen har styr på julegarderoben flere mdr før jul, og snakker om den tit og ofte og går op i enhver detalje som hårdims mv, mens knægten bare hiver sin elskede skjorte og yndlingsbukserne frem og får lov til det, vi går ikke op i at det hele skal være fint men at vi alle er tilpasse i det vi har på 🙂

    Lige et spørgsmål til de lækre karameller i forrige indlæg… skal massen koge et par timer eller er det den samlede tid? jeg kan ikke helt lure det ud af det du skriver? for prøves det skal de helt sikkert – jeg topelsker karameller 🙂

    1. Ha ha “Dullen”, det kunne vi vist også kalde vores ene pige. Mht karamellen så er det forskelligt hvor hurtigt det går – du skal prøve stivheden af undervejs ig være ligeglad med om det tager 30 minutter eller to timer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.