Kryds dine fingre for mig i dag

Det er 2. søndag i advent, vi får masser af gæster til julehygge. Her er lidt om julepynt, konfekt og indretning af et julehjem.

Adventskransen er flyttet permanent over på bogkasserne i det store alrum. Leren krakkelerede, da den tørrede op, så de er ikke helt gode at flytte for meget rundt på længere – havde de stået i en krans på et fad, kunne de sagtens flyttes på, men det er altså ikke tilfældet. Vi må se, om jeg i dagens anledning laver en krans af dem på et bord, men jeg tror det altså ikke, da de faktisk står både praktisk og fint, hvor de er nu.

Vi får gæster – rigtig mange endda; 14 voksne og 15 børn!! Vi har inviteret, fordi jeg ønsker at genoplive min egen tradition for et overdådigt adventsarrangement. Det er første gang, vi gennemfører det med børn, og det skal blive ret spændende at se, om det bliver så hyggeligt, som jeg forestiller mig – eller om det bliver ren kaos. Hvad satser I mon indsatsen på?? Nå, men der er selvfølgelig lavet konfekt, bagt jødekager og i det hele taget gjort klar til sukker-gedigen hygge.

julepynt konfekt indretningjulepynt konfekt indretningjulepynt konfekt indretningjulepynt konfekt indretning julepynt konfekt indretningjulepynt konfekt indretningjulepynt konfekt indretning

Der er flyttet et fint lille juletræ ind, og den vakse af jer bemærker nok at jeg har bundet træet fast til et bord. Det er selvfølgelig for at kattene ikke for nemt skal kunne vælte træet – god foranstaltning, selvom de indtil videre ikke har vist den store interesse for hverken træ eller pynt #7-9-13.

Den hvide gyngestol er min, arvet fra min farfar, der arbejdede på den fabrik som producerede Wegnermøbler. Jeg er klar over, at jeg har syndet ved at male den hvid, men jeg er simpelthen bare så glad for den, så det har jeg aldrig fortrudt. Den skal ikke sælges, så værdien er for mig fuldstændig sekundær.

Glimmerbåndet er fra Tiger, og jeg vil prøve at finde tid til at lave et par søde små ophæng. Det er virkelig fint og glitrende, og det kan jeg naturligvis ikke stå for.

English recap: Today we are having guests over for a little christmas get together. 14 grown ups and 15 kids makes the complete party and I am wiry excited – not the least to find out whether the concept will actually work with so many kids in the house. Keep your fingers crossed for a success, because I have been looking forward to this for a long time.

…………………..

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se mere af mit hjem
Se alle ind med juleinspiration

madplan
Follow:
Share:

3 Comments

  1. 7. december 2014 / 18:31

    Hav en dejlig 2. søndag i advent :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.