Udgivet i 1 kommentar

Juletræ

Vi har fået juletræ, som pynter og spreder god julestemning. Kattene er lidt for glade for det, så vi har gjort os nogle ekstra sikkerhedsforanstaltninger.

I dag får I lidt flere glimt fra vores julehjem, men jeg har også lovet en af jer en oversigt over, hvad jeg serverede til vores julearrangement. Jeg har aller nederst lavet en liste med links og informationer til jer, som er interesserede.

Sidste uge hentede pigerne og jeg et juletræ til stuen,, mens far lige indhentede et par arbejdsmails hjemmefra. Vi gjorde os umage med at vælge det helt rigtige træ, og jeg synes, det står vanvittig fint der ved sofaen. Vi ønskede ikke et kæmpe træ i år, hvor vi holder jul hos Mortens familie, så det var perfekt at finde et som, ikke optog al vores gulvplads, men stadig var stort nok til at skabe en god stemning.

JULETRÆ

I år har vi pyntet det minimalt og klassisk. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst holdt mit julehjem så stilfærdigt, som vi gør det i år, men nøj hvor jeg bare elsker det. Det eneste, der lige bryder det helt klassiske, er de sjove og kitsch lysholdere, som jeg har købt hos Smukt Brugt – jeg kan jo ikke lade være at have bare lidt spræl, vel?!

Det ser så fint og ordentligt ud på billedet, men det er jo fordi man ikke kan lade være at blive pertentlig, når der skal skydes. Virkeligheden er (selvfølgelig), at der ligger to store kasser med julepynt bag mig, og en stor bunke legetøj, som lige nøjatig ikke kom med på billedet. Mon ikke også I andre gør det, når I lige skal dele et billede på Facebook, på jeres blog eller på Instagram??

JULETRÆJULETRÆ JULETRÆJULETRÆ

Nogen sniger sig jævnligt hen til træet, for det frister lidt for meget lige at daske til glaskuglerne. Af samme grund er alle kuglerne i år også blevet bundet stramt fast om grenene med smalt silkebånd, og indtil videre bliver de heldigvis hængende. Det er altså svært at blive sur på sådan et smukt og blødt kattebarn, men hun har jo heller ikke ødelagt noget på træet endnu.

Pigerne bliver ved at tale om det juletræ, som de skal have i deres værelse. Jeg troede ellers, at vi slap udenom, når nu vi har dette fine eksemplar i stuen, men det lader ikke til at være tilfældet. Hvad jer andre, har I mon fået juletræ, og har I også et til børnene i deres værelse? ♥

English recap: No Christmas without a christmas tree, but with cat babies in the house you need to secure the tree. Ours has been tied to the little table and the ornaments have been tied to the tree with narrow ribbon. It looks so classic and pretty there in our living room.

………………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se alle indlæg med juleinspiration
Se alle indlæg fra mit hjem

Serveringer til et dejligt adventsarrangement

Sødt og salt chokoladebrud

Hjemmelavede bountytoppe

Jødekager

Hjemmekogte karameller

Hvidt chokoladebrud med citron og lakrids (opskrift herfra)

Klassiske havregrynskugler (opskrift nederst i dette indlæg)

Endvidere mandariner, købte æbleskiver og diverse hjemmelavet marcipankonfekt.

Konfekt-2 Adventshygge-9

1 tanke om “Juletræ

  1. Hvor ser det hyggeligt ud lige der i stuen. For første gang i mange år har vi i år også et lille juletræ, ellers plejer jeg at have et eller andet andet stedsegrønt (typisk noget der alligevel skulle fældes i haven og som jeg så har gemt til december). Jeg elsker at det er lidt skævt og skønt, men alligevel spreder julestemning inden det store juletræ kommer for det får vi først lige op til jul.

    I år kom drillenissen med det lille træ og hængte det omvendt op ved trappen. Kæmpe hit! Faktisk skal det være udenfor har Anna bestemt, men det bliver ved med at storme sådan så nu bor det indenfor hvor drillenissen har pyntet det op til flere gange med alt muligt hyggeligt. Så skønt at lege med.

    Jeg kan godt forstå at dine piger gerne vil have deres juletræ igen for det er da hyggeligt OG nok så vigtigt vil børn som oftest rigtigt gerne have at julen er det samme år efter år så hvis de har haft det før synes de ligesom det høre med til en rigtig jul.

    Og ja…. jeg ryder også nogle gange op inden jeg bringer billeder på bloggen for det forstyre jo med uvedkommende ting på et billed. Når vi går i det ser man det ikke, men når det så kommer på et billed ser man det straks. Facebook og alt det andet har jeg ind til videre holdt mig fra. Synes faktisk at bloggen tager rigeligt tid som det er…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.