Udgivet i 6 kommentarer

Året der gik // Mine bedste køb

Bedste køb 2014

I går så vi på de spændende oplevelser og ting som jeg oplevede med bloggen, og i dag vil jeg gerne dele noget andet mere materielt med jer: mine favoritkøb i 2014.

Det er sjovt som nogle ting virkelig bare indtager en æresplads i hjemmet og garderoben. Hvis man allerede i købsfasen kunne vide med dig selv hvilke ting der ville få den betydning så kunne vi vel i grunden sortere en hel del køb fra igen?? Nå men for at lave indlægget her måtte jeg lige kigge tilbage i min hukommelse og ganske hurtigt kom jeg i tanker om mine favoritter fra i år.

♥ Den strikkede leopardtrøje fra Milk Copenhagen (flere billeder og info her) er røget ind på en topplacering i skabet. Den fungerer både som en varm trøje til et fint outfit som dette, men den er også perfekt til et andet favoritkøb, nemlig de her bukser fra Black Swan som i den grad slikker den pudderfarvede bluse til sig

♥ Dinner Planner fra Kikki K, som er blevet en obligatorisk bestanddel i vores køkken. Sammen med den nye Family Planner som jeg selv har lavet (og som du helt gratis kan downloade) bliver den nøglen til et velplanlagt 2015. Der er sider til et helt år i en enkelt blok og den er snart brugt op – det vidner trods alt om, at der ikke er mange uger, som er blevet sprunget over i 2014. Køb den her, hvis du føler dig fristet

♥ Kjolen fra Kokoon købte jeg faktisk et par dage før nytår, men jeg har taget den med alligevel. Jeg vil tro at jeg i gennemsnit har brugt den en gang om ugen og jeg er simpelthen så glad for den kjole. Den var nedsat til 1000kr, så den var trods alt lidt af en investering men nogle gange bliver prisen bare udvasket efterhånden som man finder ud sf hvilke glæder man fik. Kvaliteten er i top, og det er en silkekvalitwt som er robust for der er ikke kommet så meget som en tråd til trods for det flittige brug. Kig forbi Me & the Met og se om de har noget til dig, jeg har i hvert fald lige spottet en fin kjole fra Martin Margiela

♥ Magasinholderen i kanvas som jeg fandt på loppemarked er blevet en favorit. Den hænger perfekt ved mit home office og er stedet hvor man lige kan gemme et par ting væk som ellers lå og rodede på skrivebordet

♥ Og apropos skrivebordet, så er det absolut min favorit fra 2014. Det imødekommer først og fremmest mine behov for et ordentligt sted at sidde og arbejde men jeg synes skisme også bare at jeg gjorde et kup uden lige. Det kan du læse meget mere om i dette indlæg hvis du var lyst, og engang i det nye år, så skal jeg få vist jer kontoret med min nye stol, som jeg fik i julegave af manden

♥ Vi fik også katte i 2014 og det er altså en herlig investering. De er bløde, sjove, kærlige og smukke og ubetinget det bedste venskab en lille 4-årig pige kan få.

♥ Den smukke Diamond skulptur fra Kristina Dam Studio værdsætter jeg hver eneste dag.  Jeg har lige hængt den op på væggen forleden, hvilket giver noget nyt til rummet, og det er nok det, jeg elsker ved den – giv den en ny placering, så bringer den ny kant

♥ I den lettere ende af skalaen finder vi er par lyserøde vintage natkjoler og et par pudderfarvede kalveskindsfutter. De sko altså … Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, når de en dag ikke længere kan klare mosten! Jeg fandt dem i Zara – natkjolerne er en helt anden sag. Jo, jeg har da brugt dem ind imellem men i virkeligheden gør det mig bare utroligt glad, at de hænger i soveværelset fordi de på en eller anden måde bare fortæller en masse små hyggelige historier ved deres blotte eksistens.

Mon ikke også du ret hurtigt kan komme på en liste over de ting som du blev mest glad for i året der gik?

Nu har jeg faktisk ikke flere “Året der gik”-indlæg i ærmet, selvom jeg godt kunne have fundet på flere, ha ha. Man må stoppe et sted, men til gengæld tjekker jeg ind med et indlæg, der er mere fremadmindet “2015, hvad skal det byde på”. Måske du kan lave samme øvelse for dig selv?

6 tanker om “Året der gik // Mine bedste køb

 1. Love reading your blog! Thanks for all your great inspiration. Have a wonderful New years ave with your family and friends.

  kind regards,

  Stephanie

  1. Hi Stephanie, thank for leaving your trace this time, much appreciated and I am so glad to know you enjoy the stories here. Have the best 2015, love Dorte

 2. Godt Nytår sødeste Dorte – håber at 2015 bringer dig alt det du ønsker dig og mere til 🙂

  1. Og så helt i lige måde til dig og din smukke familie også 🙂 Kærligst Dorte

 3. Sikken mange fine køb.

  Jeg er jo ret ny læser her på din blog, men jeg er allerede blevet rigtig glad for at læse med her og glæder mig til at følge med i 2015.

  Rigtigt godt nytår til dig og hele familien.

  1. Det´ bare skæppe skønt Marina, rigtig godt nytår til dig og dine 🙂 Kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.