Udgivet i 6 kommentarer

Nordisk julehjem med naturens materialer

Kom med indenfor i mit julehjem i dagnes indlæg – nordisk jul, naturens materialer, enkel oppyntning og lys er kendetegnende for mit julehjem i år.

Vi har travlt, det har I sikkert også? Julen er lige rundt om hjørnet nu, her sættes flueben, pakkes gaver ind, afsluttes opgaver inden stikket trækkes lidt ud og så vil jeg gerne lige nå en omgang dadelkugler også. I år har jeg ikke deltaget i en eneste julefrokost – eftersom jeg står uden job for tiden, giver det sig selv, men i år har jeg heller ikke haft julefrokost i venindeflokken. Det har faktisk slet ikke gjort noget, tværtimod, men i dag mødes jeg med 2 veninder. Vi skal mødes omkring sushi og hvidvin her til frokost, kramme glædelig jul og på vejen hjem, skal jeg lige gå en stemningsfuld runde i Torvehallerne.

I dag vil jeg gerne invitere jer indenfor i vores julehjem – sådan her ser der ud, når vi holder jul anno 2014, og jeg kan berette, at juletræet er blevet en anelse tør i nålene – men det har udstået sine pligter med bravour, så det er også til at acceptere.

Nordisk julehjem med naturens materialerNordisk julehjem med naturens materialerBounty-2Nordisk julehjem med naturens materialerNordisk julehjem med naturens materialerNordisk julehjem med naturens materialerNordisk julehjem med naturens materialerNordisk julehjem med naturens materialerNordisk julehjem med naturens materialerJul på børneværelset-6Jul hos BY BAK-4Adventshygge-9Jul på børneværelset-2Naturlig adventskrans 15Nordisk julehjem med naturens materialerJULETRÆ

Det blev til en lys og naturlig julepynt i år, men det har været fint og let for humøret. Nu venter vi bare på sne – der faldt en smule her til formiddag, men det blev ikke liggende, så det er ikke helt jul endnu, siger pigerne.

Hvordan står det til hos dig – er der stress på, julefred, har du ferie nu og er gaverne købt? ♥

English recap: These are all pics from our christmas home anon 2014. Hope you are enjoying the holiday season.

…………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se alle juleindlæg
Besøg Torvehallerne med mig

 

6 tanker om “Nordisk julehjem med naturens materialer

 1. Så fint.

  Ret skøn krans med æsel er den hjemmelavet?

  Håber du trods alt for lov til at hygge lidt. Lyder ihvertfald dejligt med venindekram.

  Jeg er ret alene om julen her med en mand der arbejder 70-80 timer om ugen og når der også kommer kæmpe julerykind til juleaften, julefrokost og nytårsaften er det travlt. I dag er der imidlertid dømt hygge og fri inden jeg i morgen kaster mig over ræset igen.

  1. he he, jeg kunne simpelthen ikke forstå, hvilken krans du mener, men nu kommer jeg i tanker om lysholderen – den har jeg købt hos Smukt Brugt, som har hjembragt dem fra en skør, kreativ dame i Berlin – hun har vist staidg flere til salg 🙂

  2. Håber i øvrigt, du overlever det hektiske program og også finde tid til lidt hvile ind imellem – rigtig god jul og fornøjelse med det hele – kærligst Dorte

 2. Skønne billeder lige til at komme i julehumør af 😀
  Må du have en rigtig glædelig jul!

  1. Også en rigtig glædelig jul til dig og tak fordi du kigger forbi 🙂

  2. Tak for din søde hilsen og beklager det sene svar. Er vist kommet lidt bagud den seneste uge, hvor juletravlheden satte seriøst ind. Håber din jul har været fin og magisk og takker for de søde ord på vejen, kærligst Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.