Udgivet i 15 kommentarer

Bountytoppe // Verdens nemmeste opskrift

bounty opskrift nem

3 ingredienser er alt, du skal bruge for at lave den lækreste bounty. Det er verdens nemmeste opskrift, og I skal selvfølgelig ikke snydes for den.

I virkeligheden er jeg slet ikke til kokos og har aldrig været det. Jeg kan godt, hvis jeg bliver tilbudt drømmekage, bounty m.v. men jeg har aldrig været super vild med det. De her til gengæld, har jeg allerede prøvesmagt adskillige gange, så de går altså rent ind i mit smagsunivers, uden at jeg kan forklare hvorfor.

Jeg fik tippet om opskriften fra en veninde, som vist nok videregave det fra sin bedste, men det skal jo ikke afholde mig fra også at videre tippet til alle jer.

Nem opskrift på Bounty

Hæld kokosmel i en skål og tilsæt kondenseret mælk lidt ad gangen. Kokosflagerne skal mættes godt, således det bliver en rimelig fast masse, hvorefter du med fordel kan lade det sætte sig i køleskabet til dagen efter. Den kolde masse er nemlig nemmere at arbejde med, når de skal formes.

Du kan uden tvivl give dem form som en klassisk bountybar, men jeg har altså i julens anledning valgt at forme dem til toppe. De er blevet dybbet og overhældt med en god mørk chokolade og har fået et drys med julesne på toppen.

bounty opskrift Opskrift bounty hjemmelavetOpskrift bounty hjemmelavet

Den slags konfekt her falder sikkert i ungernes smag, men er du til noget mere “voksent og spændende”, så prøv mit søde og salte chokochok. Jeg har serveret dem på mit spritnye fad fra Kristina Dam Studio, anrettet på lidt ekstra kokosmel, så snelandskabet er komplet.

Tilfældig samtale blandt venner afslørede for nylig, at jeg var den eneste, der går op i at lave konfekt til jul. Ved ikke om jeg er gammeldags, men kom til at tænke på, om I, der læser med, heller ikke laver konfekt? I så fald, hvad laver I typisk? 

♥ Hvis bjælken stadig hænger midt på din skærm, så prøv at opdater siden – den bør nemlig være fikset, så den nu ligger i toppen, hvor den hører til ♥

English recap: Homemade bounties made of desiccated coconut, condensed milk and covered with dark chocolate. They are so easy to make and really REALLY tasty. You should try them yourself.

…………………..

LINKS & CREDITS
Photos Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Få flere søde opskrifter
Se alle indlæg med julens spiserier
Se alle indlæg med juleinspiration

15 tanker om “Bountytoppe // Verdens nemmeste opskrift

 1. Jo man SKAL da lave konfekt. Den dag jeg laver konfekt , kan jeg næsten ikke spise aftensmad. Man skal jo lige smage, og alle ender og rester som bliver skåret fra, skal også spises 😉

  1. JA, ende-reglen eller skal vi kalde den for stop-madspildsreglen 🙂

 2. Jeg er med på ende-reglen. Et nyt ord er født 😉

  1. Og vi elsker ord, også de nye 😉 God aften

 3. Det er sådan en fin ide. Jeg så det første gang her i efteråret i et blad og det er jo NEMT. God ide at lave det som toppe fremfor de sædvanlige barer.

 4. Vi har også lavet kokos konfekr i dag de blev til kugler. Konfekt skal der til når det er jul ☺

  1. Det er godt at høre, jeg ikke er alene -fik lige tanken, at jeg måske var lidt “mormor”, men det er jo i virkeligheden nok bare noget med interesser 🙂 Håber jeres kugler blev gode, kh Dorte

 5. Arj, konfekten er totalt vigtig! Vi har altid lavet konfekt i min familie, og da jeg var omkring 13-14 år begyndte jeg endda min egen lille hemmelige produktion ved siden af, og alle familiemedlemmer fik så hver en æske (om jeg selvfølgelig havde dekoreret med fint papir) i julegave. Det blev en årlig tradition, og eskalerede med større og større æsker med mere og mere avanceret indhold i form af flere og flere (begrænsningens kunst har aldrig været min styrke) avancerede, eksperimenterende trøfler m.m. Det holdt selvfølgelig ikke længere da jeg fik min søn for 4 år siden, nu har det fundet et noget mere afslappet leje, det skal jo også være hyggeligt. Men det er stadig væk lige så vigtigt, og der skal laves konfekt hver år. :o)

  1. Årh hvor lyder vi to som samme type. Det du har gjort med konfekten, har jeg så gjort i enten julegaveindpakning eller i mit adventsarrangement. Et år fik alle et kæmpe aviskræmmerhus med hjem fyldt op med hjemmelavede godter, og naturligvis dekoreret med personlige glimmer-gavemærker… det var (sjovt nok) også før jeg fik børn, hmm. Skal vi tage os sammen og gå efter niveauet igen, eller skal vi konstatere at vi var sindssyge på gerningstidspunktet? Kærligst Dorte

   1. Ha ha, ja, jeg kan bestemt også godt se nogle lighedspunkter, det lyder godt nok fint og gennemført med sådan et kræmmerhus! Jeg tror det er meget godt at sådan nogle som os lige tager en slapper, i det mindste i nogle år, både for vores egen og familiens skyld, og holder os til at flejne ud på nogle mindre, begrænsede områder (for vi kan jo ikke lade være). Så kan vi eventuelt genoptage det helt store vanvid når ungerne er blevet større. ;o) Kh Michala

 6. Sikke en dejlig opskrift, ELSKER kokos. Ende-reglen hopper jeg med på, det kræver absolut ingen overtalelse.

  For resten så kan jeg ikke skrive en kommentar til dig på i-paden, når jeg stiller mig i denne kasse, hopper skærmen ligesom op til toppen af indlægget. Synes det er ret mærkeligt, og vil jo gerne skrive en kommentar til dig.

  KH RIkke

  1. Hej Rikke
   Dejligt du så har fundet vej til en computer for at lægge en kommentar. Jeg er ikke sikker på jeg kan gøre så meget ved det – jeg oplever selv hos rigtig mange bloggere, at jeg ikke kan lægge kommentarer, især fra tlf og iPad, og især via Bloglovin. Jeg er glad for at du læser med, og elsker at høre en lille hilsen fra læserne, men jeg er også klar over, at det er tidskrævende og for nogle teknisk besværligt. Det er desværre bare noget, jeg må acceptere, og jeg kan jo se på besøgstallene, at I kommer forbi – selvom det selvfølgelig langt fra er lige så fedt, som at få en personlig hilsen 🙂

 7. ALTID konfekt herhjemme også… og masser af det så jeg kan bruge det som værtindegave, gerne med et drys spiseligt guld og glimmer 🙂 . Har efterhånden et godt repertoire, blandt andet et med citron og pistacie som altid er et hit… i påsken lavede jeg for første gang bounty’er formet som æg med samme opskrift som du har her – de var et *kæmpe* hit! 🙂

 8. Bjælken er på plads , og det er fantastisk 😀 tak for en hyggelig blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.