Lækre katte og lækre gaveideer

God overskrift ikke?! Katte kan man altid blive glad i låget af, men det kan man også af vaske ægte anbefaliner, så det får I her.

(Indeholder reklamelinks)

Jeg viste for nogle dage siden, hvad der står på min egen ønskeseddel, men bagefter tænkte jeg lidt på, at I jo virkeligheden skulle have lov at få inspiration fra nogle af de ting, som jeg selv er virkelig virkelig glad for. Den slags skal jo ikke gå i glemmebogen, så jeg har lavet en liste over ting, jeg virkelig er glad for, og som jeg synes, I skal give til en I holder af.

JULE TEMPLATE med sne

♥ Den lækre lille transportable højtaler fra KreaFunk bor på mit skrivebord og spreder glade, smukke, melankolske, funky toner hver eneste dag. Den har ikke skuffet – lyden er god og det er prisen også, f.eks. hos Livingshop

♥ Det sirlige, fine armbånd fra Pønt. Jeg købte mit grå i sommer hos No. 17 og det boede 24-7 på min arm i flere måneder

♥ Smykker fra Plateaux Jewellery. De er feminine med en rå kant, og prisen er ganske fornuftig – det er ikke urealistisk at få et par øreringe under 500,- kr. Mine er guld og har været brugt nærmest dagligt i et halvt år. Se mere her

♥ Bogen med kunst af danske kunstnere er en skøn samling spækket med inspiration. Den er en lækker gave til både ham og hende, som kan være svær at købe gaver til – kan købes hos Cahetu

♥ Mit ELSKEDE lyserøde sengetøj fra Auping – det er blødt og lækkert at sove i, og spreder så fint og sart et udtryk i soveværelset. Se mere hos Auping

♥ Mine grafitti cuttingboards i blå eller rosa nuancer. Der er stadig lidt tilbage, som jeg forhandler via Etsy (der er vist også et par rosa tilbage hos Stilleben)

♥ Hovedpuden – MY LOVE! Puden er fra Auping, og det var en større operation for mig at finde den rette, men nu er jeg solgt #tilstanglakrids og det tror jeg på at din kæreste også vil være. Se mere hos Auping

♥ Rosa Centrifolia fra Ren Skincare, som jeg har fået et ret så kærligt forhold til. Den kan bl.a. købes i Magasin

♥ Plakatsættet “Floating Day & Night” forhandles via Etsy, og kan også bestilles enkeltvis.

Nederst i indlægget linker jeg til nogle indlæg, hvor jeg omtaler, anmelder og viser nogle af de viste ting fra collagen.

Karameller-6 Karameller-5

Og så lovede jeg jer et par lækre katte – dem kan I godt ønske jer, men I får dem ikke, for de bor vanvittig godt her hos os. Er de ikke blevet store?

English recap: I thought it would be nice for you to get inspiration from some of the things that I already have and love. Sometimes I get inspired by others wish lists, but really we don´t know whether those things will be a hit, do we? These things are all items that I have cherished for a long time and therefore can recommend you. The post contains affilliatelinks.

………………………..

LINKS & CREDITS
Collage by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

madplan
Follow:
Share:

2 Comments

  1. 12. december 2014 / 0:30

    Årh, det var dog de lækreste katte! Gid vores 2 var lige så gode til at hygge sammen på en stol, men de slås og hærger vist mere 😉
    Vh Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.