Udgivet i Skriv en kommentar

Tips til nem og pæn gaveindpakning

Skal du lave lidt fin og nem pynt til din gaveindpakning, så se med her, hvor jeg har tømt skufferne for stickers, bånd og glimmer og skabt sjove gaver. 

Jeg elsker jul og jeg elsker gaveindpakning. I år er jeg gået all in på gaveposer, og selvom det er den nemme løsning, så springer jeg ikke over, hvor gærdet er lavest – jeg bruger i stedet kræfterne på pynt og gavemærker, og kan bare konstatere at man kommer ret langt med ganske lidt.

Tips til nem og pæn gaveindpakning

Til mine gaver i år har jeg brugt:

♥ Silkepapir fra Søstrene Grene

♥ Gavepapir fra Ikea

♥ Papirposer fra Ferm Living

♥ Cellofanposer og gaveposer fra Søstrene Grene

♥ Gavemærker fra Søstrene Grene med glimmer på – se hvordan du laver dem

♥ Koralfarvet bånd fra HAY

♥ Satinbånd fra Stof2000

♥ Diverse stickers bl.a. fra Søstrene Grene

♥ Glimmerhjerter fra Panduro Hobby

Jeg havde stort set det hele liggende i gemmerne, så det er rent tilfældigt, at det lige endte med disse ting og farver. Du kan lege med de ting du har, ligesom du kan gå i haven og finde grene, blade, kogler m.v. som eventuelt kan pyntes med lidt kunstig sne eller glimmer.

Tips til nem og pæn gaveindpakning Tips til nem og pæn gaveindpakningTips til nem og pæn gaveindpakningTips til nem og pæn gaveindpakning Tips til nem og pæn gaveindpakningTips til nem og pæn gaveindpakningTips til nem og pæn gaveindpakningTips til nem og pæn gaveindpakningTips til nem og pæn gaveindpakning

De er da blevet ret fine, ikke?! Jeg håber på jeres fulde opbakning, for jeg ved med sikkerhed, at jeg får svigerfamilien på nakken, når de opdager, at der er glimmer. Jeg synes bare ikke det er det samme uden – og glimmer i øvrigt lig med kærlighed, vidste du det? Blink blink

Dagen i dag går egentlig bare med tålmodig indstilling herhjemme – det ene barn vækkede det andet for tidligt, som så vækkede mig for tidligt, mens far skulle sove brandert ud. Intet er gået efter planen i dag, men jeg har trods alt formået at holde hovedet koldt, så i det mindste imødekommes dagens dårlige humør med en ellers sjælden portion overbærenhed.

Jeg har lige snittet kartofler, for manden skal forkæles med hjemmelavede luksusfritter og fiskefilet, som spædes op med ovnbagte bønnefritter – en fornøjelig dish, som jeg netop har fået øjnene op for. Hvordan tilbringes din søndag mon?

English recap: This year I emptied my creative storage of glitter, stickers and silk ribbons and I absolutely love my presents. There are three themes that have some similarities and they are bubbly and fun yet with a classic impression I think. 

…………………………

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Se alle juleindlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.