Udgivet i 2 kommentarer

Weekend med ro og alenetid

Om at indse og respektere sit eget behov for alenetid, om at nyde julepynten i vores hjem og om vores weekend, som gik i ro og mag – lige som det var meningen.

Herhjemme blev weekenden nydt. Vi har haft så travlt på det seneste, at vi hverken har fået slappet af, set hinanden på en ordentlig måde eller ryddet op. Vi vidste det allerede inden december gik i gang, så der var for længe siden blevet sat et stort fedt kryds for at markere, at den var hellig. Wau det er altså skønt med den slags weekender, især når man har børn, som heller ikke har godt af hele tiden at flyve afsted fra Herodes til Pilatus. Jeg læste i øvrigt en ret fin artikel om introversion, som jeg virkelig kunne nikke genkendende til, og det gik op for mig, at det faktisk er helt okay, at ikke kun jeg, men mine børn også skal have lov at sidde for sig selv i ro og mag for at være alene.

I går var vi i biografen med pigerne, det er første gang vi har set en rigtig film med dem, så vi var lidt spændte på, om de kunne holde koncentrationen. Det gik så fint, og filmen (Familien Jul) var super god – nogen tudede til slutningen, hvilket pigerne syntes var ret fjollet. I kender godt mortypen, der tuder til alt, ikke?! Til julefesten i børnehaven flæbede jeg big time til Santa Lucia – selvom mine egne piger slet ikke var med, joh joh!

Nå, men når vi sådan har en værdsat hjemmeweekend, så kan vi jo også rigtig nyde vores julehjem, så her får I et par glimt, der vist ikke har været vist på bloggen endnu – i går skrev jeg lidt om julestjerner og rød/grøn kombi. Det var der delte meninger til, og det er da også med særligt selektiv tilgang, at jeg lukker det ind, men her synes jeg det fungerer ret godt, fordi det rød/grønne får modspil fra det lyse marmor. Hvad synes I?

Weekend med ro og alenetid Weekend med ro og alenetidWeekend med ro og alenetidWeekend med ro og alenetid

Grenene er i øvrigt bare klippet af et træ i haven, og som sædvanlig har jeg ingen anelse om, hvad det er. Måske en af jer vil være behjælpelig med det? Det plejer I at være så søde til 🙂

Som I måske ser, er det fortsat kun halvdelen af vores spisestuestole, som har fået det nye betræk på. I dag har jeg været i gang med de sidste 3, men ak – sømpistolen gik i stykker, så nu er vi lige vidt. Mon ikke det lykkes en dag snart? Nu må de i hvert fald godt snart blive færdige, hvis du spørger mig (og min tålmodige mand). Hvordan går det for jer med familieplanlægningen og tid til “mig-tid”?

English recap: We have just spend the weekend in peace and togetherness. In december it can be difficult to slow down, but having two little ones in the house forces us to take a time out some times – other wise we will have a nightmare before christmas. We went to the cinema to watch a family christmas movie and we relaxed in our decorated home. The word wonderful covers the feeling.

…………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Weekend med ro og alenetid

2 tanker om “Weekend med ro og alenetid

  1. Dine grene er så klassisk julet som noget kan være for det er nemlig en lidt ranglet udgave af kristtjørn. Jeg har selv kæmpebuske, nærmest træer, i min have og klipper altid ind af dem til jul. De holder længe i vasen.

  2. Jeg bliver også altid meget rørstrømsk til juletid, og når de små optræder 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.