0
Bolig inspiration

Brug kunst i din indretning

Jeg har igen vendt op og ned på tingene, og det gør mig glad i låget. Indretning er fantastisk, fordi man med ganske små ændringer kan påvirke humør og stemning, og kunst er perfekt til netop det!

Jeg har før været inde på det – det med at kigge på en ting, og prøve at tænke på den på en ny måde. For et par måneder siden var det et låg og en vase, som fik nye funktioner, og denne gang er det min Diamond skulptur, som jeg trængte til at se fra en ny vinkel.

Kunst er fantastisk at bruge i sin indretning, fordi det skaber et personligt udtryk. Jeg har ikke behov for tusindvis af ting og sager på mine vægge, men jeg kan godt lide ideen om, at mit hjem ikke fuldstændig kan kopieres af andre, fordi jeg netop har nogle unikke og personlige ting hængende.

Skulpturen er ikke helt unik, da der er lavet 100 af dem, men sammen med mine egne fotografier og mit eget værk, så bliver sammenhængen ret unik. Har du forelsket dig i den, så kan den bl.a. købes hos Cahetu (som i øvrigt har et fedt udsalg kørende med op til 50% på mange fede brands). Nu hænger den på væggen, hvor den kaster skygger, og jeg synes på flere måder, at den gør en god figur der på væggen. Ikke mindst fordi væggen kommer mere til live med en 3-dimensionel virkning.

Brug kunst i din indretningBrug kunst i din indretningBrug kunst i din indretning

Jeg brygger på et indlæg, hvor jeg vil fortælle jer lidt om mine planer for 2015 både på bloggen og bag bloggen. Det kræver lidt refleksion og tanke, så jeg har ikke fået det klar til jer endnu. Har du mon klare mål for det kommende år?

English recap: I made a little change to our picture wall by placing the Diamond sculpture on the wall instead of standing on the table. I love the result of it – the three dimensional outcome creates a brand new sense of the room and I adore the shadows from it.

…………………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebookInstagram and Pinterest

Indlægget indeholder affiliate links, det kan du læse mere om her

Du kunne også være interesseret i

Ingen kommentarer

    Skriv en kommentar

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.