Udgivet i 8 kommentarer

7 chair i storblomstret selskab

Jeg elsker vinterlys, og har fanget vores spisestue i det fineste lys, mens to 7 chair jubilæumsmodeller har blandet sig med mine retrostole i storblomstret tekstil.

(Indlægget udgives i samarbejde med Rebublic of Fritz Hansen)

Man kan sagtens finde på træls ting at sige om januar, men der er heldigvis også positive aspekter at lægge mærke til, f.eks. nyder jeg næsten dagligt en brændende pink morgenhimmel, som endda mine piger værdsætter. Salighed rammer tilsyneladende mange størrelser! Generelt holder jeg også af januar for at være en afpillet og upyntet måned, i skærende kontrast til december, som jeg elsker for selvsamme. I januar trænger man til rene flader og måske endda til at være lidt asocial?

En anden ting, jeg især værdsætter ved vinteren generelt, er det kølige dagslys, som vælter ind af vinduerne – godt nok i et indskrænket tidsrum, men når det er der, er det ret fantastisk! I lørdags nåede jeg lige at fange det gode lys, umiddelbart efter at jeg havde fået ryddet det værste op efter ugen, som var gået. PS. Det klæder skisme et rum – hvis jeg var rig og uden kistebund, så ville jeg investere i to timers daglig hushjælp!

Vinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 Chair

Det kan være I husker, at jeg er i gang med en ombetrækning af spisestuestolene? Det har taget umenneskeligt lang tid – både fordi jeg mistede fokus henover julen, men så gik sømpistolen i stykker. Nu har jeg bidt i det sure æble og købt en ny sømpistol, så jeg kan komme i mål med projektet. I mellemtiden har jeg fået lov at låne to smukke stole – et par jubilæumsmodeller af Arne Jacobsen. Stolene er dekadente og stadig fuldstændig tro mod det udtryk, som vi kender dem for.

Serie 7, eller 7’eren, som de fleste kalder den, fylder 60 år og produceres som jubilæumsmodel i hele 2015. Lige nu står de altså her hos mig, hvor jeg crush’er for vildt på dem. De forhandles fra den 1. februar, hvis du skulle være interesseret. Jeg tilstår gerne, at jeg ville ønske de kunne bo hos mig for evigt, de to skrupsakker, så jeg skal da hygge om dem så længe de står her! Synes I ikke godt de to stole kan begå sig blandt de gamle blomstrede?

Vinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 ChairVinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 ChairVinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 Chair Vinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 Chair

Hvordan har du det selv med januar og vinterlys? De fleste har vist nej-hatten på, men det kan jo være der gemmer sig en januar-skabsfan derude? ♥

English recap: Chair 7 by danish architect Arne Jacobsen turns 60 this year, there fore Republic of Fritz Hansen are launching two limited editions to celebrate the jubilee. They will only be produced in 2015 and the are at the same time alike the simple expression we know the chair by but also decadent in its details. Powder with golden legs or dark blue with matte black legs – I am in love. Find them in stores from february first.

……………….

LINKS & CREDITS
Photos by Dorte Bak ©
Follow this blog on BloglovinFacebook
Instagram and Pinterest

Læs om boligindretning
Du kan se mere design, jeg er vild med

Vinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 Chair Vinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 Chair Vinterlys, ombetrækningsprojekt og 7 Chair

8 tanker om “7 chair i storblomstret selskab

 1. Hold nu fast den er fin den rosa med messing ben! <3 Tror jeg er lidt forelsket… Ved du om de er i den originale højde eller nyere ekstra højde? Gad vide hvad prisen bliver…

 2. Har du link til den fine væghængte reol?

  1. Nej men den er fra IKEA så du bør nemt kunne finde den

 3. Årh! den rosa 7’er måtte gerne flytte herhjem 🙂

  Jeg elsker Januar! Rene flader, udsalg alle vegne og endnu mere fantastisk! så har jeg fødselsdag i januar, hvilket altid er lig med gode gaver, grundet udsalget 😉 Derudover dukker vintergækkerne som regel også op i denne måned, og de er og bliver min yndlingsblomst, så fin og sart 🙂

 4. Den rosa stol er så fin og havde jeg et køkken eller spisestue der passede til den så skulle den få lov til at bo hos mig, tror nu mest det er farven jeg tænder på, så den må mikses ind på en anden måde 😉

  Jeg er ikke så vild med januar og vinter, men det kompenserer vi for ved at rejse på ferie i januar, så kan jeg bedre klare de mørke måneder, og jeg får lige lidt vitaminer til at komme i gang med forårsrengøringen og det der ellers er på listen.

 5. Lækkert at høre lidt lyst om januar, jeg har gået og været lidt mavesur på den, men vil prøve at tænke lidt mere som du beskriver. Det er jo det som noglegange hænder at man er lidt asocial ovenpå december, men man skal passe på at man ikke lander i ensomhedens blues… Det er en fin balancegang for mig. Rene flader og ja smukke himler og der er faktisk kommet mere lys i dagens længde.
  Jeg syntes de blomstrede klæder 7’eren vældig godt. Er også vild med dine eukaluptus grene i vasen, de klæder grå dage…

 6. […] det ikke vildt, så smukt den nye 7’er stol matcher Black Swans nye SS15 kollektion? Heavenly match. Kollektionen er i øvrigt voldsomt […]

 7. […] og et helt stille hus i ryggen. Jeg snuppede helt spontant 10 minutter på den fantastiske 7’erstol i pudder og guld, med lakripuccino i koppen og nyt yndlingslæsestof fra CEREAL […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.